Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2012.02.03. 13:24 KingaNia

Címkék: budapest egészség tánc kinga harmónia elvonulás nőiség nia bodymind

Nagyon, nagyon-nagyon, sőt, állati hideg van, de valahogy ez nem tör le, kedvemet nem szegi, sőt, gyermeki énem ilyenkor tud igazán lubickolni. Tegye fel a kezét, akit kisgyerekként zavar a hideg? Aki nem várta boldogan, hogy essen végre a hó? Ugyanez az izgatottság lett úrrá rajtam ma kora hajnalban. Borzasztó nehéz éjszaka van a hátam mögött, beteg gyerekkel, aki hálistennek rapid módon gyógyul. És akkor kiszagoltam a levegőbe és megcsapott a valódi, gyerekkori tél szaga:) Nemrégiben Alsó-Ausztriában jártunk családilag, évek óta először ott álltam sűrű, nagy pelyhű hóesésben, olyanban, amire kinyílik az ember lányának a szíve.

Ma felveszem a nagyon meleg kabátomat és úgy megyek órát tartani este hattól a Rákóczi útra. Tüzes zenéket viszek, és akinek kedve van, akár még egy forró csokit is megihatunk utána.

És keresem a megfelelő helyet a mi Nia táborunknak március végén, és még attól sem zárkózom el (sőt), hogy határon túlra menjünk, oda, ahol ezer méter fölött, a szikrázó napsütésben az ember lánya fogja magát, kinyitja a szívét, és az lehet, aki:) Akinek van kedve, tartson velem :)

komment

süti beállítások módosítása