Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2019.01.15. 11:40 KingaNia

Téli táncaink

Címkék: nia Nia Nia Technique Nia tánc Brezina Kinga Nia Magyarország

Először is Boldog, kalandban, beteljesülésben gazdag új évet szeretnék kívánni Nektek! Nagy szeretettel osztom meg a tavaly évvégi TedXLibertyBridgeWomen előadásomat, nem hosszú, de kimondódott benne sok olyan dolog, ami az én elmúlt, és következő tíz évemet is meghatározza. Köszönöm, ha megnézitek, azt is, ha megosztjátok velem, hogy Nektek mit jelent a Nia.

 

Úgy éreztem, ide fogom összegyűjteni az elkövetkező időszak Nia eseményeit:) Kezdem az elején - és lesz egy kis kitekintő azért nyárig :)

Január 19-én Sárospatakon táncolunk, délután 3-tól. Sárospatakra most megy először a Nia, és tudom, hogy otthonra lel, nagy köszönet érte Livják Eminek, aki mindig is maga volt a csoda:)

Január 20-án délután 4-6-ig Nia FreeDance alkalmat tartok, aminek a témája a Holdfázisok. Végigtáncolunk egy teljes ciklust a a FreeDance biztonságos, megtartó medrében. A helyszín a Shift (Andrássy út 35., 2. emelet 12.), az alkalom díja 3000 Ft. Nem kell hozzá előzetes tapasztalat, képzettség, csak kényelmes ruha. Ha jelentkezel a niakinga@gmail.com címen, megköszönöm.

Január 26-án délután 3-kor a Margitszigeten a Szökőkútnál lesz ingyenes, szabadtéri, nagykabátos Nia:) Nyáron nagyon szerettük, most is fogjuk, fázni nem fogunk :D

Február 2-án, szombaton 17-20 óráig Nia Moving To Heal, azaz Gyógyító Nia workshopot tartok. A Nia Moving To Heal, azaz a Gyógyító Nia egy olyan finom, táncos mozgás, ami fókuszáltan indítja be a test és a lélek öngyógyító mechanizmusait.Nia Moving To Heal tanárként azt tapasztalom, hogy igen, a gyógyulás elkerülhetetlen, ám soha nem egy pillanat alatt történik meg. A test bölcs támasz, vezető, kísérő, mindent megtesz, hogy jobban érezd magad.

Ezen a workshopon ezzel, a testedben eleve létező tudással fogunk dolgozni, táncolni. Közelebbivé tesszük a kapcsolatot a “jobban levés művészetével”. A részvétel semmilyen előzetes képzettséget nem igényel, a mozdulatokat úgy hajtod végre, ahogy éppen az adott pillanatban testileg, lelkileg, érzelmileg érzed, érzékeled magad. Kényelmes ruhát hozz, egy kis vizet. Ha bármi kérdésed van, a niakinga@gmail.com email címen, vagy az órák után keress meg.

A workshop díja 10 000 Ft, Shift kártyatulajdonosoknak 20% kedvezmény. A workshop  helyszíne a Shift Stúdió (Andrássy út 35.)

Február 16-án, 15-18 óráig rutintanuló workshop lesz a Shift-ben!  A workshopon bepillantunk egy Nia rutin mögé, odakacsintunk a három M-nek (Music, Movement, Magic), azaz, a lehető legközelebb kerülünk a koreográfia szomatikus alapú elsajátításához. Megnézzük a mozdulatok, hogy esetenként mi a mögöttes jelentésük, lefordítjuk mindezt a saját testünk nyelvére.

A workshopot gyakorló és nem gyakorló Niásoknak is szeretettel ajánlom, mert ha egyszer betekintést nyersz egy rutin mögé, akkor egy Nia órán i nagyobb magabiztossággal tudsz és fogsz majd mozogni, táncolni.

A Source a legfrissebb Nia rutin, két csodálatos tréner, Kelle Rae Oien és Kevin Vereecke közös munkája. Fókuszában a szem, a látás, a világra való rálátásunk van. A workshop díja 10 000 Ft, Shift kártyatulajdonosoknak 20% kedvezmény!

Február 23-24-én Helen Terry tart tanári hétvégét gyakorló és tanításra készülő Nia tanároknak. Ennek részleteit a facebook-on, itt olvashatjátok. Helen természetesen tart egy nyílt órát is, ha már nálunk jár, ennek időpontja február 23., 17:30, helyszíne a Shift.

És akkor a kikacsintós rész :) 

Március 30-31. Ann Christiansen érkezik Budapestre, Nia 52 Moves tréninggel! Mindenki számára nyitott és mindenkinek ajánlom!

Április 26-27-28.: Tavaszi Nia elvonulás velem:)

Június 16-22.: Fehér öves Nia tanár képzés Helen Terry-vel

Július 17-21.: Nyári, balatoni Nia tábor (végre!) :)

Augusztus 2-9.: Adriai Nia tábor (nem hiszem el, hogy a nyolcadik!)

Október 25-26-27.: Őszi Nia elvonulás velem :)

Táncoljunk, sokat:)

komment

süti beállítások módosítása