Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.06.22. 20:11 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 25.

Címkék: tánc Budapest Kinga Nia Nia Budapest The Shift KingaNia 52 Moves Maja Ritmus Niabudapest

Rúgás oldalra, nagy kedvenc. Alakot és lelket is formál. Két talp a talajon, vidd a testsúlyod az egyikre, térdedet ruganyosítsd el. Húzd fel az egyik lábad, hajlítsd be, a sarkad enyhén nézzen feneked felé. Fordítsd kifelé a lábujjakat, majd told el a sarkad, így rúgj ki - oldalra. Könyököd legyen a tested mellett behajlítva. Ne magasra rúgj, hanem erősen! Combod és lábszárad oldalsó része nézzen felfelé, a kifelé irányuló mozgásban ugyanannyi energia legyen, mint a visszahúzóban.

A maja időzítő szerint egy újabb hullám első napja a mai. A következő 13 napunkat a Majom határozza meg, előtérbe kerül a játékosság, bármikor bármi a fejet tetejére állhat, és a következő pillanatban visszafordulhat. Semmi mást ne hívj elő, amikor úgy érzed, hogy minden cserben hagy, mint a humorérzékedet. A nevetésnél nincs erősebb gyógyszer!

sidekick.jpg

Forrás: www.facebook.com/KingaNia 

komment

süti beállítások módosítása