Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.07.01. 15:41 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 33.

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift KingaNia 52 Moves Maja Ritmus Niabudapest

Ismét egy olyan nap, ahol visszajelzések várhatnak ránk. Mindaz, ami az elmúlt időszakban foglalkoztatott bennünket újra előtérbe kerülhet, de pusztán csak azért, hogy újabb aspektusokra világítson rá.

A nap mozdulata a gördülés.  Állj A-állásba, nézz fel, vegyél egy mély levegőt, majd kezdj el süllyedni lefelé, a tekinteted tartsd fenn, amíg bírod. Csúsztasd végig a kezed a combjaidon, miközben süllyedsz, a térdeid hajlítsd be egészen addig, amíg azt nem érzed, hogy elég, ennyi, nem megy tovább. Ekkor nézz lefelé, görbítsd be a hátad, fújd ki a levegőt és csigolyáról csigolyára emelkedj fel, miközben a talpaidat erősen nyomd a talajhoz. Ismételd meg a gyakorlatot lassan, finoman, mintha víz alatt mozognánk és a vízben futó áramlatok mozgatnának minket. Kilégzés közben hangosan hümmögj, rezegtesd be az ajkaid, az arcod, a koponyád. A mozdulat minden egyes összetevőjével gyógyítsd önmagad.

spinalroll.jpg

Forrás: yogvani.com

komment

süti beállítások módosítása