Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.06.27. 11:13 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 30.

Címkék: tánc Budapest Kinga Nia Nia Budapest The Shift KingaNia 52 Moves Maja Ritmus Niabudapest

Tiszta szín, lezárás, a mögöttünk álló időszak feldolgozásának és feloldódásának lehetőségét hozza a mai nappal induló, a maja időzítő évfordulója előtti utolsó hónap. Hogy az elengedés könnyű lesz-e vagy nehéz és hosszú, kizárólag rajtunk múlik. A régi minták, önkorlátozó hiedelmek elengedése rengeteget energiát és helyet szabadít fel az életünkben. Ismerjük fel és váljunk meg tőlük, hadd szóljon az elkövetkező időszak a sikerről, a fejlődésről, a bőségről, önmagunk örömteli felvállalásáról.

Áramoljon hozzánk az egész élet könnyedén, örömmel, bőséggel. A nap mozdulata ezt, a gyors elengedés okozta könnyed örömet hozhatja felszínre. Érezni fogod, ahogy közben a gerinced ellazul, a bordakosaradat pedig átjárja a játékosság. Ez a mellkas-izoláció. Állj kényelmes terpeszbe, emeld két oldalra a két karodat, lazán, majd a mellkasod told ki jobbra, vissza középre, majd balra és vissza. Ugyanezt csináld meg előre és hátra, később tagoltan körbe, mind a két irányba, majd ha már úgy érzed, kezdj el kőrözni a mellkasoddal, bátran sóhajts, mélyről, a szíved mélyéből. Hadd menjen, aminek mennie kell, hadd erősödjenek a törzs izmai, hadd erősödj könnyedén te magad is.

naayak-charan-and-kajal-dance.jpg

Forrás: cinemachaat.com  

komment

süti beállítások módosítása