Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.05.22. 17:35 KingaNia

Sportmelltartó

Címkék: tánc nőies sportmelltartó Kinga Nia Nia Budapest

Ha valaki azt gondolná, hogy ez nem az a tipikusan Nia-téma, akkor téved. Az elmúlt napokban nyakamba vettem a várost, viszonylag célirányosan, hogy "aktív tevékenységhez" melltartót, közismertebb nevén sportmelltartót keressek és vételezzek. Egyszerű volt a fókusz és a szándék, hogy Nia-nyelven szóljak: jó, erős tartás.

Több helyen jártam, három nagy cég, ígéretük szerint, szuperszuperhiper-erősen tartó verzióit próbáltam fel. Egyik sem olcsó (még outlet áron sem, teszem hozzá). A harmadik cég után adtam fel, mert egy dologra jöttem rá, amire a melltartók konstruktőrei - nem szeretnék tervezőt írni - még véletlenül sem: az erős tartás (maximális tartás, nevezzük bárminek), hadd szabadjon megjegyeznem, NEM azonos a leszorítással, le- és szétlapítással. Kinek jutott ez eszébe??? Miközben cibáltam le magamról az utolsó darabot, megvilágosodtam, te jó ég, ezeket nem nőies mozgáshoz találták ki, nem nőkre tervezték és/vagy nem nők tervezték. De akkor mihez? De tényleg, mit gondolnak, hogy mi, nők, milyen mozgásformákat szeretnénk végezni? Nem minden nőtársam rendelkezik egy kamaszfiú mellkasával, sőt. Nem minden nőtársam szeretne vagányul súlyzókat emelgetni, gazellaként futni, fekvőtámaszokat végezni. Viszont sok nőtársam szeret és szeretne mozogni, kényelmes, szép, nőies, mondhatni belső erő növelő ruhadarabokban. Ezek közé tartozik a "sportmelltartó" is. A jó sportmelltartó:) Hall minket valaki?:)

OctHealth_Melons.jpg

komment

süti beállítások módosítása