Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2021.01.12. 11:05 KingaNia

Egy nappal 2021 első újholdja előtt

Címkék: nia Kinga Nia Nia tánc

Kívánok Mindannyiunknak kiteljesítő új esztendőt!

Nagyon köszönöm nektek az elmúlt évet, hogy annyit táncoltunk együtt, amennyit csak tudtunk. Azt hiszem tudjátok, hogy ez nekem mennyit számított, mennyit jelentett. Annyi támogatást kaptam tőletek, minden téren, ami rengeteget jelent nekem, és remélem tudtam belőle Nektek is visszaadni.

liftup.jpg

Az előttünk álló év is a közösségről, a másikkal való együttlétezésről, odafigyelésről fog szólni. Ideje van már a gyógyulásnak, amiről mi, Niások tudjuk, hogy mindig elkerülhetetlen és ugyanígy tudjuk azt is, hogy közösségben, együtt sokkal könnyebb végigmenni a gyógyulás útján.

Nem tudom megmondani Nektek, mikor fogunk személyesen egy térben táncolni, de ha valamit várok ebben a várakozásban, akkor ez az, amit nagyon-nagyon-nagyon. 

Addig megszenteljük az online teret a mozdulatainkkal, a lélegzetünkkel, imádkozunk az izzadságunkkal és elengedünk mosolyainkkal és a könnyeinkkel. Három órával várlak a Brezina Kinga - Online csoportban a már ismert Nia Otthonos órák mellett, hétfőn este 7-kor, csütörtökön este 6-kor és szombaton reggel 8-kor. Közvetlenül hozzájárulni a tanári tevékenységemhez itt tudsz, a hogyanról írtam a csoportban.

Ebben a hónapban pedig tartok egy 5 Stages órát. Nem szoktam sokat, most fogok minden hónapban egyet, mert ez az öngyógyítás művészete, a talpra állás lehetősége és mert fontosnak tartom. Ezt az órát FB Live-on tartom, január 16-án, szombaton délután 3-kor, a részleteket itt találjátok, erre be kell jelentkezni, az óra fókuszában a kezek lesznek, minden, amivel érintünk, ölelünk, szeretünk, adunk.

Táncoljunk, a zenét már megkaptuk hozzá!

Szeretettel,

Kinga

komment

süti beállítások módosítása