Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2014.03.20. 10:05 KingaNia

Engedd be az újat

Címkék: férfi változás tánc szenvedély női Nia Nia Budapest Nia Technique Nia tánc Nia óra

Elképesztő sebességgel rohant el az év első két és fél hónapja, szemvillanásnyi időnek tűnik. Szeptembertől Passion-t táncoltunk, a rutint, amely a női-férfi energiák robbanásszerű kiegyenlítődését képes hozni, decemberben megünnepeltük a Fény megszületését, pont akkor táncoltunk. Ebben a finom, gyógyító minőségben fürödtünk mostanáig, miközben érezhettük, hogy a hullámok egyre hevesebben járják a táncukat körülöttünk. Ha a tavalyi év vége előtt el merted kötni a csónakodat és rábízni magad az élet vizének áramlására, akkor most ez a hullámzás még tovább, még magasabbra repít. Ha még fogod a kötelet, ami a csónakodat rögzíti, arra biztatlak, vegyél egy jó mély levegőt, és vágd el! Indulj, szárnyalj, suhanj, repülj! 

Most, hogy a tavaszi napéjegyenlőség köszönt be, teljes pompájában fog ragyogni az a bizonyos Fény, amely testünk mind a 75 milliárd sejtjét újra és újra átjárja. Ideje a negatív, visszahúzó gondolatokat, érzéseket, beidegződéseket letenni, és a még bizonytalan pozitívakat elővenni. Töröld le róluk a port, tisztogasd meg, fényesítsd ki őket. Ne hitegesd és ne áltasd magad tovább, a változás te vagy. Ne hátra nézz, ne azt akard visszahozni, ami volt, ha el kellett valakit vagy valamit engedned, akkor az elment, ne várd vissza, nézz előre, keresd és kutasd az újat. Amivel, akivel dolgod volt, amitől, akitől tanulnod kellett, az megtörtént, nem jön már vissza: hasznosítsd a tudásodat, tedd magad fényesebbé, nyitottabbá, jobbá. Nem kell, hogy hálát érezz, és akár haragudhatsz is, ez mind te vagy, ez is változni fog. Amíg az elmúltba kapaszkodsz, amíg azt akarod újra- és újra visszaszerezni, semmi sem fog veled történni, azt leszámítva, hogy egyre kényelmetlenebbül érzed magad a bőrödben, és a tested ezt masszívan jelezni fogja.

follow_the_calling_of_your_heart_by_anyzamarah-d5krl4q.jpg

Ha úgy érzed, hogy van még mit elsóhajtani, kiizzadni, terhet letenni, fájó szívet gyógyítani, gyere és Niázz velem. Könnyen, szinte észrevétlenül táncolod majd bele magad a kettő erejébe, minden egyetemes törvény fundamentumába. Szándék, hit, önmagadról való tudás: legyen ez a tavaszi életed.

komment

süti beállítások módosítása