Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.07.05. 13:41 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 38.

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia 52 Moves Niabudapest

Legkedvesebb Nia mozdulataim egyike, a mögöttem lévő napok miatt pedig még-még-még kedvesebb: Érintés. Nagybetűvel. Dörzsöld össze a két tenyered, hosszan, gyorsan, alaposan, érezd, ahogy felforrósodik a bőröd, majd tedd oda a tenyered, ahol úgy érzed, hogy éppen ott van a helye. Engedd, hogy a bőröd belélegezze a meleget, hagyd, hogy bőr a bőrrel "szót váltson". Most mozgasd meg az ujjaid, a tenyered, mintha pumpálnál, engedd el a csuklód, majd hagyd abba, és nagyon finoman érintsd meg magad körül a levegőt, a teret. 

Az érintés az egyik leghatásosabb öngyógyító eszközünk, testtudatosságunk növelésének kulcsa. Nem csak a mozdulataink precizitását fokozza, de át- és megmozgatja az ideg-izom működés energiáit is. Érintsd meg magad, másokat, a körülötted lévő világot. Érezd és mozgasd ezt az energiát az érintésed által.

touch-me.jpg

Forrás: andimissyou.wordpress.com

komment

süti beállítások módosítása