Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.05.29. 12:39 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 1.

Címkék: Budapest Kinga Nia 52 Moves Maja Ritmus

Kicsit olyan lesz, mint a minden napra egy mese. A Niának 52 alapmozdulata van, minden nap meg szeretnék osztani egyet veletek. Azt olvastam, hogy a maja ritmus szerint ráadásul 52, erőteljes változásokat generálható nap áll előttünk, ezért én a Niát hívom segítőtársamul, hogy átvezessen, kísérjen, tanácsot adjon, felismerésekre világítson rá.

A mai napon a zárt állást gyakorold. Érintsd össze a nagylábujjaidat, nyisd meg a sarkaid. Vegyél egy mély lélegzetet és a kilégzésed segítségével engedd rá magad a talpaidra, a talpaidat a talajra, hagyd a karjaidat lefelé lógni, vállaidat engedd le, fejtetődet emeld felfelé. Érzékeld a talpad minden egyes négyzetcentiméterét. Lélegezz egyenletesen, érzékeld a stabilitásodat. Állítsd fókuszba a stabilitást, az életerő megtartását. Tegyél pár lépést, és állj meg, zárt állásban. Ismételd meg párszor, érezni fogod, hogy egyre magabiztosabban állsz a lábaidon. Egyszerű mozdulat, remek gyakorlat, ha kétségek gyötörnek. 

stability-600.jpg

Forrás: www.nianow.com 

komment

süti beállítások módosítása