Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2012.12.12. 12:18 KingaNia

A kihívás tizenkettedik napja

12. 12. 12. Minden ettől hangos az elmúlt napokban. Szeretném hozzátenni, hogy három perc múlva lesz 12 óra 12 perc, amikor ezt írom, és ma van a kihívásunk 12. napja!! Ki mondja azt, hogy nem kerek a világ?:))

Ráadásul örömmel jelenthetem, hogy aki ma már megcsinálta a hétperces gyakorlatsort, az túl is van a felén. Embrió-állapotunk némi kúszó stációval felváltja a vidám mászás állapota:))  A mászás nagyon fontos mozgásfejlődési fokozat: erős karizmok, jó egyensúlyérzék, összehangolt kar- és lábmozgás szükséges hozzá.  Ahhoz, hogy stabilan fel tudjunk egyenesedni és biztonságosan tudjunk járni elengedhetetlen a négykézlábon való mászás. Javítja az egyensúlyunkat, megerősíti a kar izmait, véleményem szerint erős mértékben növeli a testtudatosságot és nem utolsó sorban ahhoz, hogy ezt a mozdulatot képesek legyünk kivitelezni az agyunk jobb és bal agyféltekéjének igen összehangolt munkájára van szükségünk. Csodálatos, nem igaz? Használd ki a mászás egy percét, légy nagymacska, érzékeld, hogy a lapockád, a gerinced és a medencéd milyen fantasztikus összmunkát végez, érzékeld, hogy milyen az, amikor négy stabil pont (a kezeid és a térdeid) tartják a tested, és képesek megtartani valamint előre vinni. 

Hogy könnyebben menjen, itt egy nagymacska. Ahogy fut. Lassítva:)

 

 

komment

süti beállítások módosítása