Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2012.11.12. 11:18 KingaNia

Novemberi dolce vita :)

Hosszú hetek óta ez a hét lesz az első olyan hét, amikor minden óra megtartásra kerül:) (--> Nézz jobbra :)) )Nincs hosszú hétvége, nincs szorgos-dolgos szombat. És november van, aminek az illatát úgy szeretem. Ha kinézek a kertünkre, minden, még a fákon lévő levél sárga. De milyen sárga! Ilyenkor az sem zavar, hogy nem süt a nap, hogy a nedvesség, ami átjárja a földet és a levegőt a csontomig hatol. Belélegzem, kifújom, hagyom, hogy mintegy áramlás átszaladjon rajtam.

Mindeközben készülök a november végi elvonulásunkra (ha valaki nem olvasott volna lejjebb: november 23-24-25-én elvonulunk a visegrádi Silvanus Hotelbe.  Van még hely, jelentkezzetek bátran!!! Kandallós, Dunára néző teremben fogunk táncolni, Nia eszközökkel beleássuk magunkat abba, hogy mi is az, hogy kapcsolat, és ha minden jól megy, szombat este ismét felrajzolok egy labirintus a padlóra, amin gyertyafényben, lobogó kandalló mellett végig lehet menni.). Az elvonulás fókuszában a kapcsolat van. Nem a párkapcsolat, pontosabban fogalmazva nem csak az. Mit értek kapcsolaton? Mit értek azon, hogy "kettő" - nemhiába ez az elvonulás címe: A kettő ereje. Együtt leszünk, tapasztalunk, közösen és külön-külön is. Mi lehet még ennél is jobb?:)

pq005678_lzn2-2rifcrpcrpret2.jpg

November 30-án az Irodalmi Szalonunkba invitállak benneteket. Albert Camus: Az első ember című regényéről fogunk beszélgetni. A helyszín a Noha Stúdió, este nyolctól várunk mindenkit szeretettel:)

albert_camus.jpg

És már most szólok, hogy december 20-án tartom az ünnepi Nia alkalmunkat, Lőrincz Gyurival és két, mindenféle titokzatos ütős- és ritmushangszeren játszó zenésztársával. A Sziddhárta Közösségi Ház Juhar termében táncolunk majd este hattól. Csillogós ruhát húzz :) Lesz meglepetés és minden résztvevőnek ajándék:)

Hogyan is lehetünk ennyire szerencsések?:)

komment

süti beállítások módosítása