Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.11.21. 13:51 KingaNia

Ami fix, hogy mivel hétfő van, este hétkor óra a Csillaghegyi Közösségi Házban!

A  másik dolog, hogy totális izgalomba jöttem fél órával ezelőtt, ugyanis levelet kaptam a Nia központból, hogy tanári verseny van! Ok, ok, nem a ki táncol szebben, jobban, gyorsabban vetélkedőt hirdették meg, hanem, hogy a hivatalos oldalunkról hányan klikkelen át a shop-ba, és vesznek maguknak valamit.

Írtam már erről, mert jómagam a Nia Store-ban igen sokáig tudok csak úgy bámészkodva vágyakozni, hogy aki az én hivatalos oldalomon keresztül lép be ebbe a webboltba, az azonnal 40% kedvezményt kap. Szóval, kérni szeretnék, de nagyon-nagyon-nagyon-nagyon :)

Menjetek fel a hivatalos oldalamra: www.nianow.com/kinga-brezina , ott jobbra fönt található egy lila gomb (Special Offer!), ha arra kattintotok, máris a Nia-kánaánban találjátok magatokat :) Van ott zene, ékszer, ruha, meg még sorolhatnám (Debbie istennő-kártyáit ki ne hagyjátok!!!) :) Ha klikkeltek és rendeltek, akkor látják, hogy a hivatalos oldalam is zsezseg és pezseg, és ha elég intenzíven teszi ezt, akkor nyerhetek Nia tanári továbbképzést! Elhiszitek, hogy mennyire vágyom erre, ha most erről írok itt már percek óta?:)

Bátran osszátok meg másokkal is a lehetőséget, november 21-e és december 21-e között zajlik a verseny. Én minden egyes klikket előre is nagyon köszönök! :)

komment

süti beállítások módosítása