Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.09.27. 11:27 KingaNia

Kicsit írok, mert jelenleg bent nincs olyan jó idő, mint kint, és most csönd van, süt a nap, tehát ki fogok ülni sütkérezni a teraszra :))

Gőzerővel készülönk az október közepi hétvégénkre, a Karos Spa-ban. Péntek este már Niázunk, szombaton reggel Feldenkrais, majd Nia, ebéd, pihenés (isteni wellness van arrafelé, csak mondom :)), délután Feldenkrais, majd Nia, vacsora, láblógatás, vasárnap délelőtt még egy Nia, búcsúebéd, és jövünk is haza. Mondtam már, hogy izgulok? :))

A workshopok időpontja is megvan: október 29-e 52 Moves, délután négy órától, és november 6-án szintén négy órától Tudatos Légzés. Mind a kettő helyszíne a Rákóczi úti terem, lehet jönni, előtte kérek szépen egy mailt a niakinga@gmail.com-ra.

A harmadik (sokadik?) dolog, ami konkrétan izgatottá tesz, hogy november 17-én érkezik Budapestre Birgitta, aki ACCESS BARS kurzust fog tartani,  és ilyen, itt, Magyarországon még nem volt! Ha már találkoztatok az energia szabad, örömteli áramlásával a Niában, akkor ezt ki ne hagyjátok! Az ACCESS egy nagyon hatékony, gyors, szinte azonnal használható és hasznosítható eszköz, amely által nem csak mi magunk, de a környezetünk, az életünk is pozitív irányba változik. Birgitta elképesztő személyiség, együtt végeztük a White Belt Intensive-et tavaly ősszel, csupa ragyogás, csupa vidámság. Mi többre lenne szükségünk? :) Az ACCESS-t bátran merem ajánlani nem-Niázóknak is (ugyanis itt az ember, ha kapja, fekszik, ha adja, ül :)) Részletekkel majd még jövök, de ha valakit érdekel, ne kíméljen. 

Este hétkor várlak benneteket a Nohában :)

8 komment

süti beállítások módosítása