Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.09.26. 11:16 KingaNia

Először is, fantasztikus, klassz, elképesztő, fárasztó, varázslatos hétvége van a hátam mögött. Szombat délelőtt lombikbébi találkozó (kétszeresen is érintett vagyok az ügyben, aki jön táborba, annak elmesélem :)), délután bográcsozás (hetek után először ettem húst, azt hiszem, egy darabig megint nem fogok, ezt is elmesélem a táborban :D), barátok, hét gyerek, sok palacsinta, vasárnap szüret, családban levés, este hétkor Nia. Ráadásul a gyerekeim az Ayából énekelnek egy számot, megállás nélkül. Azt hiszem felveszem, és elküldöm a mesteremnek, Helennek :)

A tegnap esti órán ott volt egy dietetikus lány, Zentai Andi, akihez második gyermekem születése előtt nekem is volt szerencsém. Senki sem mondhatja, hogy nem kicsi a világ :) Kicsit tudtunk is beszélgetni, és nagyon örültem, hogy ugyanazt gondoljuk nőiségről, ennek mindenféle aspektusairól, és arról, hogy a Nia tényleg egy olyan mozgásforma, ami segít abban, hogy a nőiségünkre rátaláljunk. Azt hiszem ez a tegnapi találkozás lökött rajtam egyet, hogy megcsináljam a kis oldalamat a facebook-on. Három Hold, ezt a nevet adtam neki. Lehet like-olni, írni rá, az órákat, eseményeket oda is fel fogom töltögetni.

A három hold a nőiség megélésének három fázisát jelképezi számomra. A telő hold az önmagát és a világot tanuló lányt, a telihold az önmaga teljében lévő nőt, a fogyó hold pedig a szépséget, a szabadságot és a bölcsességet már ismerő asszonyt jelképezi. Ezeknek a szakaszoknak a minél teljesebb megélésében a Nia, ez a testet, lelket, szellemet, érzelmeket harmonizáló mozgás van a segítségünkre.
 
Ma este akkor Csillaghegyi Közösségi Ház, hétkor, és hozok "hangulatvilágítást" :)
 

 

1 komment

süti beállítások módosítása