Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.06.26. 08:49 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 29.

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift KingaNia 52 Moves Maja Ritmus Niabudapest

Csípőlökés. Bumm. És megint bumm. Kényelmes terpesz, vidám karok és kezek, levegő és kilégzéssel lökd előre a csípőd, azután hagyd, hogy visszatérjen az eredeti helyére. Lökd hátra, majd mind a két oldalra, pont úgy, mintha valakit arrébb szeretnél lökni. Ez a mozdulat formába hozza a csípőt, de ami még ennél is csodálatosabb, aktivizálja a kapcsolatot a testünk felső és alsó része között. Képzeld el, hogy a négy iránya négy elemnek felel meg? Hol van a te földed, vized, tüzed, levegőd? 

A maja időzítő szerint ma az életünkben felforgatott dolgok, események és érzelmek meg feltöltődhetnek mind a négy elem energiáival. A tűz erőt adhat a cselekvéshez, a víz az érzelmek kiegyensúlyozásához, a levegő a könnyebb kommunikációhoz és kapcsolódáshoz, a föld pedig stabilitást és szilárdságot. Használd ma ezeket az erőket, hogy könnyedén kapcsolódj önmagadhoz, másokhoz, a világ mindenségéhez.

Teremtsd meg a siker lenyomatát!

AJ-hip-bump1.jpg

Forrás: www.artsjournal.com 

komment

süti beállítások módosítása