Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2014.09.28. 18:44 KingaNia

Test

Címkék: test öröm Nia

Nem tudok betelni vele, valami olyan csodának látom, érzem és tapasztalom, amihez hasonlatosat még nem találtam. Minden test más és más, és mindig mást gondolunk róla, sőt, szerintem minden testről hajlamosak vagyunk mást gondolni. A tegnapi workshop, ahol a kilenc mozgásformát néztük meg tüzetesebben megint visszavezetett a lehető legtermészetesebb forrásunkhoz, a testhez. Mindig újabb és újabb dolgokat, érzeteket fedezek fel, tanulok meg róla. Nia óráimon az egyik legnagyobb öröm, amikor látom az arcokon, hogy - és ahogy - a testük megmutatja a táncolóknak, hogy micsoda örömet tud szerezni. 

unclothed_imageonly.jpg

Hol hagytuk el ezt a velünk született bölcsességet? Hogy viselkedhetünk a testünkkel úgy, ahogy azt gondoljuk, hogy tenni kell vele? Tedd a kezed rá, bárhol, és légy magadhoz őszinte, hányszor éheztetted, minden értelemben? Hányszor toltad bele olyan fájdalomba, amit nem akart? Olyan különleges, annyira szerethető, annyira tökéletes, miért nem látjuk, érezzük ezt? A te tested a tiéd, nincs senkinek sem olyan, mint neked. Pont attól varázslatos, hogy bár hétmilliárdnyian vagyunk, nem találunk két mindenben megegyezőt - még az egypetéjű ikrek is különböznek egymástól. Mi ez, ha nem maga a gondviselés ajándéka? A test nem konfekció-kompatibilis, nem sorozatgyártásban készül. 

Kaptad a tested, a szüleidtől, benne hordozod minden ősöd minden tudását, szeresd, gondozd, törődj vele, tiszteld és meg fogod látni, hogy mennyi tudást, mennyi boldogságot, mennyi kapcsolódást fed majd fel előtted. Ha így teszel, nem csak te, a világod is meg fog változni.

komment

süti beállítások módosítása