Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.11.15. 14:35 KingaNia

Playshop

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Nia tánc Nia óra

Fogalmam sincs, hogy ez a legmegfelelőbb szó-e arra, ami majd november 23-án, szombaton fog történni mindazokkal, akik eljönnek. Lehet, hogy az alámerülés pontosabb kifejezés lenne, mindenesetre merülünk is, játszunk is. Egy teljes napot fogunk együtt tölteni, lélegezni, mesélni, sóhajtani, megosztani, megtartani.

Ezen a playshop-on alapvetően a lélegzetünkkel fogunk foglalkozni. Arra kérek mindenkit, aki részt vesz rajta, hogy hozzon magával egy fotót egy olyan, általa személyesen ismert nőről, aki hatást gyakorolt az életére. Elmeséljük, megosztjuk, eltáncoljuk, elsóhajtjuk ezeket a történeteket, hogy azok gyógyító ereje tiszta, friss lélegzettel töltsön fel bennünket.

Debbie Rosas-nak, a Nia társalapítójának különleges Tudatos Légzés rutinját táncoljuk el Shannon Day csodálatos zenéjére, észleljük, tudatosítjuk a légzésünket, majd használjuk és hagyjuk, hogy a lélegzetünk vezesse a mozdulatainkat. Megnézzük mit tudunk egy lélegzettel elmondani, kifejezni, megmutatni. Ráébredhetünk, hogy micsoda hajtóerő a lélegzet.

Várlak benneteket szeretettel, november 23-án, délelőtt 10 órától a The Shift-ben. Jelentkezni a niakinga@gmail.com -on tudtok. Vegyél egy mély levegőt :)

komment

süti beállítások módosítása