Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.07.01. 15:40 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 32.

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift KingaNia 52 Moves Maja Ritmus Niabudapest

Hullámzás, a szó teljes értelmében. Állj A-állásba, emeld fel a tekinteted, és innen, fentről indíts el egy hullámot lefelé, majd ha leértél, indítsd el visszafelé. Képzeld el, hogy a gerinced felső része és a szemed össze van kötve, amerre nézel, arra mozdul, az alsó része pedig követi ezt a mozdulatot. A hullámzás biztosítani fogja a gerinced teljes vonala mentén az energia szabad áramlását. Keress egy képet, amit a hullámzáshoz tudsz kapcsolni, érzékeld a csigolyáid közti tereket. Minél erőteljesebben fókuszálsz a képre, annál több ideg-izom energiát szabadíthatsz fel.

Ahogy a maja időzítő is javasolja, hangolódj ma össze a forrással, saját, elemi forrásoddal. Hullámzás közben ismételd, hogy igen, igen, igen. Meg fogja adni a belső hullámod ritmusát.

Undulation.jpg

Forrás: www.iancoxleigh.com 

komment

süti beállítások módosítása