Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2012.08.23. 17:01 KingaNia

Szabadon :)

 Jövök egy adriai beszámolóval, gondoltam, hagyom ülepedni, de azt érzem, hogy nem érdemes ülepíteni, mert nem tud :) Minden szempontból meghatározó, nagyon jó élmény volt az egy hét a Nia táncosokkal együtt. Minden egyes pillanatban tanulok tőlük, tőletek, és nem győzök elég hálás lenni ezért. Úgy mentem el, hogy annyira fájt a lábam, hogy alig bírtam járni. Volt egy frankó görcs, de akkora, hogy az achillesemtől húzódott meg minden a bal fenekemig:) Ez konkrétan a második közös táncunk után szinte nyom nélkül múlt el. Az, amikor ilyen szabadnak és nem csak felszabadultnak érzi magát mindenki, aki résztvevője volt ennek az egy hétnek, szerintem kegyelmi állapot. Benne lenni, ilyennek lenni, valamelyest előidézni, és lubickolni benne! DSCF1843.JPG

A hely maga csodaszép, nem klímája van, hanem atmoszférája, azt gondolom. Minden táncunk olyan volt, amilyennek én a Niát látom, tudom, ahogy azt átadni szeretem, egyre beljebb és beljebb mehettünk önmagunkban, elengedve múltat, nem elképzelve a jövőt, hanem ott lenni a pillanatban, a mostban, az énben. Mintha kiraktunk volna egy labirintust és hagytuk volna, hogy az mutassa meg  nekünk a kijáratot.

Amit tudok, hogy jövőre megyünk. Hosszabb időre. Jó?:)

 

komment

süti beállítások módosítása