Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.12.12. 14:26 KingaNia

Idén, vagyis 2011-ben, ma utoljára táncolunk a Csillaghegyi Közösségi Házban. Egy hét múlva a ház téli szünetbe kezd, és január elejéig zárva tartja a kapuit. Azt hiszem, amikor ezt ma végiggondoltam, most éreztem először, hogy tényleg mindjárt véget ér ez az év. Még futkározom az ajándékok után, de moderáltan teszem, már majdnem tudom, hogy mi lesz az ünnepi menü, és ha minden jól megy, mivel úgy döntöttem, hogy szakaszosan nagytakarítok, a jövő hét elején azzal is végezni fogok. És akkor majd már csak várok, méghozzá az ünnepre:)

Szóval, ma este hétkor, a Mátyás király úton leszünk. Aki tud, kedve van, és szintén szeretné magát kívül-belül ráhangolni az ünnepre, az jöjjön. Én szeretettel várom:)

Jut eszembe, ha valaki szeretne Niás ajándékokat, akkor most van egy-két dolog:) A facebook oldalamon is lehet látni, de mondom, hogy van isteni térvédő, lila JoyandPleasure - Nia logós szilikonkarkötő, és piros póló fehér felirattal. De tényleg szigorúan csak azoknak, akik vágynak rá ;)

1 komment

süti beállítások módosítása