Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.10.12. 22:45 KingaNia

Csütörtökön este Noha Stúdió, negyed hétkor :) Hatvan perc, ennél nincs klasszikusabb Nia órám, mert pontosan kell kezdeni és pontosan kell befejezni:) (Milyen büszke lenne rám Helen, aki engem tanított, mert ha valaki, hát ő igen pontosan tud kezdeni :) )

Pénteken elvonulás. Leírom, és bizsereg a gyomrom :))) Két és fél nap testérzékelés. Kell ezt fokoznom? :)

Pénteken ettől még van óra az óbudai Gilda Max-ban, este hattól, Joó Gabó fog helyettesíteni, aki nem jön velünk elvonulni, menjen, és szippantsa be ezt a ragyogó napocska természetű lányt, és táncoljon vele egy nagyot!

Vasárnap este hétkor pedig már én várok mindenkit nagy szeretettel a Váci úti Gilda Max-ban. :)

Addig is elmesélem, hogy isteni, finom, természetes és állati jó krémekkel lettem gazdagabb. Hogy csak egy példát említsek, van egy olyan, de olyan mandulás kézkrémem most, ami egykoron Sissi kedvence volt (onnan van meg a készítőnek a recept!), és tényleg puha lesz tőle a kezem. Ha valaki szeretne ilyet, szóljon, adok kontaktot :)

1 komment

süti beállítások módosítása