Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.10.07. 10:49 KingaNia

Tényleg itt az ősz. Jobbra nézek, balra nézek, szél, borult ég, és érezhetően esőszag :) Sütőtök és sültalma, sült cékla és sült gesztenye :)

Ma az óbudai Gilda Max-ban lesz óránk, este hattól, ha valaki nem tudná, van parkolój a teremnek, ez senkit se tartson vissza. És ha valaki még szívesen nyújtózkodna a Nia után, az maradjon gerinctornázni. Soha rosszabb péntek koraesti programot :)

Jövő héten irány Zalakaros! Egyre erősebben fókuszálok az október 14-15-16-i hétvégére, lámpalázas izgalommal rendezgetem a zenéket, pakolászom a holmikat, amiket vinni szeretnék (nyilván azt érzem, hogy nincs egy normális fürdőruhám, amiben csobogni lehetne majd, de hát ez a női lélek egyik nagy, a férfiak számára megfejthetetlen rejtélye :) ). Még mindig nem késő csatlakozni, és boldogan bátorítok erre mindenkit, ugyanis a hétvége ára (köszönet érte a Karos Spa-nak) 35 ezer forint, és ráadásul egy nagy részét üdülési csekkel is ki lehet fizetni:) És a hab a tortán, hogy szombat délutántól a nagy gálaterem lesz a miénk, közel 300 m2. Csak mondom :)))

Most megyek és húzok egy meleg pulóvert. Egy olyan igazi őszit :)

 

4 komment

süti beállítások módosítása