Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2014.04.25. 14:56 KingaNia

Váltsd valóra!

Címkék: álom valóság igazi önáltatás Nia

Valóra, vagyis igazira, persze leginkább az álmaidat. Úgy is mondhatnám, hogy tedd az életed valóságossá, lépj ki az elakadásaidból, támaszkodj a saját belső erőforrásaidra. Nyugodtan mondd, hogy mondani könnyű, de csinálni nehéz, pedig ez pont fordítva van. A nagy titok, hogy ne akard. Köszönd meg mindazt, ami a tiéd, mindazt, amid van. Ha ezt bőségként éled meg, akkor még nagyobb bőségben lesz részed. Ha csak arra koncentrálsz, hogy mi hiányzik, akkor csak a hiány lesz a tiéd. Amim van, azt köszönöm, azért tiszta szívemből hálás vagyok, ami nem az enyém, azt szeretettel, a szívem legmélyéből elengedem. Nem akaratból, mert azt mondták, nem "kell"-ből, nem dafke, nem csakazértis, nem fejből, hanem szívből. Ez az álmok valóra váltásának egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb módja. 

mystery-dreams (1).jpg

Fotó: mimokhairphotography.com

Nem győzöm elégszer leírni, hogy az élet egyik legnagyobb kerékkötője a hamis tudat, az önáltatás, az önámítás, mert egy nem hozzánk tartozó dologhoz, helyzethez, emberhez köt bennünket. Az önáltatás, a hamisság által kizárólag függőségi viszonyba tudunk kerülni, míg az igazság a valóságos elköteleződéseinket erősíti meg.  Ne higgy el mindent, amit gondolsz. Tisztítsd meg, amit érzel, hogy azt tényleg te érzed-e, vagy csak a sértettséged, megbántottságod, a rettenetes nagy akarásod, a bizonyítási kényszered, a túlélési technikád, vagy mert azt mondták, hogy ez így helyes, azt ígérték, hogy így lesz jó? Mennyi energiát veszítesz mindezek által, mennyire távol kerülsz magadtól?

Szaladgálhatsz megmondó embertől megmondó emberig, amíg azt nem hallod, amit hallani akarsz, de attól csak ugyanott fogsz maradni, ahol éppen vagy, és a valóságos önmagadtól kerülhetsz egyre távolabb. Keresgélhetsz a technikák között, reménykedhetsz, de az élet még egyszer ugyanabba a folyóba nem léptet bele. Persze, ismét vizes lehet a lábad, és láthatod a folyó másik oldalát, és talán úgy érezheted, hogy most másként léptél, és majd így éred el azt, amivel áltatod magad, de ez nem igaz. Ha ezt teszed, a valóságos álmaid sosem válnak igazivá. Csak a vágyad marad állandó, és sokszor egyre fájóbb. Keresd meg a valódi folyódat: azon nem átgázolni fogsz, hanem csak felfekszel a víz tetejére és a folyó elvisz téged oda, ahova tényleg tartozol.

Az én egyik folyóm a Nia, a hívás mély volt és erős, a tapasztalat, a tudás megtartó. Az álmom pedig így valóságos.

 

komment

süti beállítások módosítása