Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.04.23. 12:09 KingaNia

Természetes idő

Alaptétel a Niában, hogy minden mozdulatot a saját természetes időnkben végzünk. A természetes idő nem mondhatnám, hogy ahhoz az idő felosztáshoz kötődik, amikor egy perc hatvan másodpercből, egy év 12 hónapból áll. Nem, a természetes idő az az, ahogy és amin keresztül egy jóval ember-, természet- és univerzum-közelibb életet tudok élni. Hányszor mondjuk, hogy hova rohan az idő. Tart egyáltalán az idő valahova? :)

Az idei tavasz nagy tanítás ebből a szempontból. Mondhatjátok, hogy télből ugrottunk a nyárba, de ha ránézek a kertünkben éppen virágzó meggyfákra, én már gondolok. Van tavasz, de nem három hónapig. A fáink három nap alatt (mint a mesében, ugye, hogy ott ennyi is tud lenni egy esztendő?) virágoztak ki, és már jönnek a zöld levelek, tehát rekordsebességgel fogják a virágok szirmait elhullatni. Nem tudom, hogy mennyi gyümölcs lesz ebből, és nem is ez a fontos, hanem ez a tempó, ez a sebesség, ami nem egyforma, nem óraműként váltakozik. Ami biztos, az a váltakozás. Mesés dolog ezt megélni. 

Várlak ma este fél hétkor és holnap délelőtt 10-kor a The Shift-ben. 

creating-space1.jpg

komment

süti beállítások módosítása