Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.04.17. 07:45 KingaNia

Tavasz, ezerrel.

Címkék: tánc Budapest Kinga Nia Lélekpillangó The Shift Nyersételakadémia

Ma délelőtt tízkor órát tartok, napsütésben, világosban és úgy, hogy nem kell bekapcsolni már a fűtést. Sőt, tegnap kiderült az is, hogy átállhatunk lassan a légkondicionálós üzemmódra :)) Na jó, egyelőre inkább kinyitjuk az ablakot:)

pillango.jpg

Egy csomó minden van. Megyek sorban:

- jövő héttől indul a közös csomagunk a Nyersvegán Ételakadémiával. A legegészségesebb ételek, amiket megcsinálnak neked  és napi egy mozgás, neked csak részt kell benne venned. Ha érdekel, írj a niakinga@gmail.com- ra. Szerintem jó móka lesz.

- Csütörtökön és vasárnap a szokott időben Niázunk majd a The Shift-ben, az Andrássy úton (az órarendet láthatod a jobb oldalon.)

- Szombaton Egészségnap lesz a Stúdió11-ben a Tátra utcában, ha szeretnél többet tudni az Access Bars kezelésről, vagy kipróbálni, akkor gyere, várunk szeretettel. A programot itt találod.

- Szintén szombaton Boldogságnap lesz. Fél egytől várlak Benneteket egy vidám, átmozgató Niára. 

- Megjelent Debbie és Carlos Nia könyve, A Nia módszer, magyarul. Május 7-én könyvbemutató a The Shift-ben, 18 órakor, utána ünnepi Nia:)

- Májustól zárt jógacsoport indul a The Shift-ben, Haraszti Edinával. A létszám limitált, ezért minél előbb írj!

- Augusztus 5-15-e között leszünk Hvar szigetén, Nia táborban. Most már arra is tudtok jelentkezni. Én mindenkit bátorítok a tavaly tapasztalataink alapján, hogy bátran hozzon férjet, családot, barátot, barátnőt, olyat is, aki nem Niázik, mert a sziget mesés, a tenger varázslatos, ott csak úgy lenni is jó. Hát még táncolni:) Ha érdekel, a niakinga@gmai.com-ra írj.

Ha jönnél workshopolni, írj. És ha jönnél elvonulni velünk május 10-11-12-én, akkor is írj:)

komment

süti beállítások módosítása