Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2012.08.27. 15:42 KingaNia

Programok. Csőstül. :)

 

Majd megírom, milyen volt a hétvégi Niamaste, Life As Art "élménycsomagom". Csak még annyira tele van vele a szívem, hogy nehéz lenne pár mondattá formálni.

Pénteken, augusztus 31-én éjszakai teliholdfényes labirintusjárás lesz, Szalay Csaba szervezésében. A telihold erejében találkozóhelyről indulva végzünk néhány figyelmünket önmagunkra irányító gyakorlatot, hogy kirántsuk magunkat a mindannapok felszínes forgatagából. Az éjszaka érzékeinket kiélesítő sötétjében közelítjük meg az erdei tisztást, ahol az  csillagfényben halványan derengő labirintus finom, éterikus rezgése vár minket. Közepén fáklyát gyújtunk, melynek lángja vezet majd lelkünk mélyére vezető utunkon. Ha eljött a Te időd, önmagad átadva belépsz a kapun, hogy lényed különböző rétegein áthatolva eljuss az origóba, ahol utad eszenciája megszületik és az átlényegülést megéled. Test, lélek, szellem az időtlenségben összekapcsolódik. Mikor elég erősnek érzed magad elindulsz a külső világ felé, hogy kihozd és élővé tegyed a téridőrendi világban mindazt, amit középen megértettél.
Találkozó: Pázmáneum kerti pavilonok (Piliscsaba, 10-es főút, busz is megáll) Időpont: augusztus 31. péntek   20:30 - 22:30 Jelentkezni Csabánál lehet, a 06-20-228-4771-es számon.

Szeptember 2-án, vasárnap a Millenáris Parkban Testébresztő Fesztivál lesz, ahol lehetőségünk van megmutatni a Niát. Maryss, Julius és jómagam táncoltatnánk az érdeklődőket, ha van szabad egy-fél órátok, sok szeretettel hívlak Benneteket is. Hadd lássák, hogy mi az az öröm, amiben részünk vanJ 11.30-kor gyülekezünk, kb. 12.15-kor végzünk :)

Szeptember 3-tól majdnem teljesen visszaállunk a szokott menetrendünkbe. Így elkezdődnek a hétfői órák Csillaghegyen, folytatódnak a Noha Stúdiós órák, ismét táncolunk Mayánál a Rákóczi úton. A pontos órarendet a blogon, jobb oldalt találjátok majd. 

Szeptember 28-29-30-án elvonulunk, Visegrádra, a Hotel Silvanus-ba. A panoráma lélegzetelállító, a társaság egyedülálló. Az elvonulás fókuszában az Érzékelés művészete lesz. Érzékelés alatt ezen a hétvégén a testi érzékelést értjük, azt, ahogyan a teret használjuk, és a térben a testünket, a mozgás és a mozdulatlanság, a tudatos testi érzékelés és a testérzékelés közti különbséget. A három napban hatszor táncolunk.  És együtt leszünk.  A jelentkezési határidő szeptember 14-e. Gyertek, töltsük együtt ezt a hétvégét, kapcsolódva, táncban, egységben, nőiségben.

 

komment

süti beállítások módosítása