Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.10.26. 08:24 KingaNia

Nagyon erős, nehéz, de csodálatos nap van a hátam mögött, tegnap búcsút vettünk egy olyan embertől, aki mert és tudott repülni, mit repülni, szárnyalni, és ha rá gondolok, önkéntelenül is el kell mosolyodnom, csupa-csupa olyan dolog jut az eszembe.

A tegnap esti órára is magammal vittem ezt a hangulatot, valahogy, jön az október vége, én már várom a novembert, ez a hónap nekem mindig a befelé fordulásról, a magamban tett nagyobb utakról szól. Bármily meglepő, mindig sikerül valami kincsre bukkannom :) És ez azért jó, mert azután várom az ünnepeket, tudok tervezni, kitalálni, megcsinálni, beszerezni. Novemberre új rutint ígérek, olyat, ami megrepteti a lelket, megtáncoltatja a testet és megénekelteti a szellemet.:)

Október 29-én, szombaton 52 Moves workshop, jön a (mások szerint) egészségesnek mondott lámpalázam :) Délután négykor kezdünk, hatkor végzünk, lesz idő még egy jó relaxációra is :) Ha valaki még nem jelentkezett, de jönne, akkor írjon a mailt a niakinga@gmail.com-ra, és küldök  kapukódot:)

November 6-án is workshop, Tudatos Légzés, fantasztikus hatása van! És merem ajánlani minden, a Nia iránt érdeklődőnek, aki szeretné beletáncolni magát a légzésébe. A helyszín ugyanaz lesz, a Rákóczi úti terem, jelentkezni még lehet:)

És november 16-án megyek Birgittáért a repülőtérre, vagyis Access Bars, legeslegelőször Magyarországon :) Beszélgettünk és abban maradtunk, ha valakit érdekel, de nem tudja, hogy akarja-e megtanulni, azoknak tartana egy bevezető előadást. Angolul, de fordítunk, ez senkit ne tartson vissza. Ráadásul olyan, de olyan teákat szereztem ezekre az alkalmakra, hogy már csak azért érdemes lesz eljönni ;) Viszek sütit is ;)

És mielőtt elfelejteném: még egy napig lehet négyet kettőért beszerezni:)

2 komment

süti beállítások módosítása