Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.08.13. 15:03 KingaNia

Tulajdonképpen nincs olyan nap, hogy ne gondolkodnék el azon, hogy miért ilyen jó a Nia. Nyilván megkérdezik tőlem, hogy milyen? Meg mi ez? És valahol el kell kezdenem a történetet, viszont most azt tartom fontosnak leírni, hogy azért kivételes mozgás ez, mert egyensúlyba hozza a női és férfi oldalunkat. Ezen nincs mit szépíteni, hogy mindenkinek van ilyen, mármint női meg férfi oldala, és az is egészen tisztán látszik manapság, hogy a nők férfiként kell, hogy éljenek, a nap huszonnégy órájának nagyobb részében. És mivel így teszünk, hát az egyensúlyunk borul is. Nem könnyű nőnek lenni, pedig csodálatos dolog, és - mivel fiaim vannak, hát ezen is sokszor gondolkodom - manapság nem lehet könnyű férfinak sem lenni, pedig az is csodálatos dolognak látszik innen, a másik oldalról :)

Az elmúlt évtizedekben hagytuk, hogy elszunnyadjon a nőiségünk (és most nem a nőiességre, a fogyókúrákra, a szoknyákra, a hajunkra vagy egy gyilkos magassarkú cipőre gondolok). A nőiség, mint minőség az, ami valahol, a lelkünk és a testünk mélyén van. Van és vár, ebben egészen biztos vagyok. Elárulok egy titkot viszont: nagyon könnyű felébreszteni! Nem is ezzel van baja senkinek, hanem azzal, hogy és utána mihez kezdjen vele :) Az a hosszabb folyamat, hagyni, hogy ébren maradjon, hogy éber maradjon. Elfogadni, megszeretni, és, ami talán a legfontosabb, egyensúlyba hozni. Nekem ebben is segített a Nia.

komment

süti beállítások módosítása