Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.07.08. 08:32 KingaNia

Kánikula, ez van ma. Meg volt tegnap és úgy néz ki, hogy lesz holnap is. Tegye fel a kezét, aki nem úgy érzi ilyenkor magát, mint akit bizonyos időközönként megpróbálnak kiiktatni a forgalomból? :) Én is keresem ilyenkor magamban, hogy mi tud kicsit tovább billenteni. Rá kell vennem magam arra, hogy a napi rutinhoz össze tudjam szedni magam. Koncentrálok a mai Nia órára, megint egy új helyszín, most az óbudai Gilda Max, délután 5-től. Az általam javasolt szombati menekülőút pedig a Pozsonyi úti Noha, fél 11-től.  

Minden Nia óra elején belépünk, a szó minden értelmében. Belépek és magam mögött hagyom az aznapot. Ez az egyik kedvenc pillanatom, mert fogalmam sincs, hogy mi következik utána. Jó, jó, tudom, hogy melyik szám, milyen mozdulat, de azt nem tudom, honnan is tudhatnám, hogy mit üzen a testem, hogy mi szalad át az agyamon, hogy mi fog vigyort varázsolni az arcomra. De állatira várom :))

 

 

 

 

1 komment

süti beállítások módosítása