Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2012.02.21. 16:50 KingaNia

Tavaszi hírek:)

3619291495_9ca546cb0b.jpg

Pár napja még karácsony, most meg március. :) Hogy lehetséges ez?:) Akkor lássuk a tavasz Nia történéseit:) 

Március 10-én délután négy órától Joy of Movement workshopot tartok a már jól ismert Mayadance Stúdióban (Rákóczi út 20., első emelet 5.). A Joy of Movement, vagyis a mozgás öröme a Nia első számú princípiuma. Minden mozdulatunkat, a mozgásban való feloldódásunkat ez hatja át.  A két és fél órás workshopon ebbe táncoljuk bele magunkat, kicsit közelebbi ismeretségbe kerülve így a mozgás nyújtotta egyetemes örömmel, az ebből fakadó gyógyító energiával, hogy mit tudok tenni, hogy az érzékelésemre és a választásaimra alapozva eljussak az élvezetig :) Részvételi szándékodat kérlek minél előbb jelezd!

Márciustól minden hétfő délután megtalálhattok a Sziddhárta Közösségi Házban az Andrássy út 98. szám alatt. Access Bars kezelésre lehet ide bejelentkezni hozzám, délután háromtól hatig leszek ott, ez kb. két kezelésre elegendő idő. Amit várhattok, hogy finoman, minden erőszak nélkül megváltozhat az életetek (és ráadásul itt ér feküdni végig:) ) Bővebb információt itt találhattok a módszerről: www.accessconsciousness.com.

Április 27-27-29-én, az év egyik legszebb időszakában Nia hétvége lesz a Balatonnál! A frissen nyíló CE Plaza Hotel (www.ceplazahotel.hu) lát bennünket vendégül, és nem titkolt szándékom, hogyha jó lesz az idő (és jó lesz!), akkor a Balaton partján Niázzunk legalább egyet. Vagy kettőt. Vagy hármat. Vagy négyetJ. A három nap alatt lehetőséged nyílik megismerni és megtapasztalni a testünkhöz való kapcsolódásban rejlő örömöt és élvezetet. Szeretnék finom lélekhangolással testileg és szellemileg is felébreszteni mindenkit, a téli hónapok energiát nem kímélő időszakát helyrebillenteni. Tánc, csobogás, lélekhangolás, tavasz, Balaton és Nia:) Mi lehetséges még?:) A jelentkezési határidő 2012. március 22-e.

Ha esetleg maradnál még a Balatonnál, hiszen az lesz a május elsejei hosszú-hosszú hétvége, kérlszólj,                                                                                                                                     

Nyári előzetes, hogy szerveződik az adriai Nia tábor! Az időpontja 2012. augusztus 7-14.  A helyszín kialakulóban, az ár egyelőre alkudozás tárgyát képzi :)Tegyük a kezünket a szívünkre, melyikünk nem szeretne Niázni a tenger partján?:) A nyári tábornál bátorítalak Benneteket arra, hogy hozzatok családot, barátokat!

Addig is várlak Benneteket nagy szeretettel az órákra! :)

komment

süti beállítások módosítása