Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.07.04. 13:22 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 37.

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia 52 Moves Niabudapest

Mennék előre, én is, és szerintem többen vagyunk így ezzel a mostani napokban. A mai nap mozdulata a könyökkel ütés, amivel új utakat, új lehetőségeket hozhatunk létre. Lehet, hogy nem is előre kell menni, hanem a mellettünk, alattunk, mögöttünk lévő falakat kell lebontani?

Állj felkészülési helyzetbe, szumó-állás, könyökök a törzs mellett hátrahúzva, az alkar és a tenyér felfelé néz. Ha valamivel, akkor a könyökütésekkel kiadhatjuk magunkból a felgyülemlett feszültséget, idegességet. Üss először könyökkel lefelé, segít, ha a másik tenyered a könyököd alá teszed, hogy érezd, hogy hol van az ütés vége. Hátrakönyökléskor segíts a másik kezeddel, fogd meg ökölbe szorított kezed és told hátra, kifelé könyöklésnél oldalra toljuk el a könyökünket. Változtasd az intenzitást, az oldalt, a sebességet, de bármelyik szintet is választod, egyet mindig tarts szem előtt: a lábfejed végig nyomd lefelé és add bele a mozdulatba az egész tested! A testeden átfutó érzések közül válaszd a magabiztosságot!

elbowstrikes.jpg

Forrás: www.nia-joyinmotion.com

komment

süti beállítások módosítása