Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2021.05.17. 19:31 KingaNia

A női kör, a női közösség - jelenünk és jövőnk kulcsa.

Címkék: sisterhood női kör

Hétvégén beszélgettem a számomra egyik legfontosabb nővel az életemben, aki mesélte, hogy hogyan zárták le egy barátnőjük életszakaszát és ünnepelték meg az új kezdetét, és miközben mesélte, hogy miket csináltak együtt, egyszer csak azt mondtam neki, hogy a nők ösztönösen tudják, mit kell tenniük, amikor összegyűlnek.
Két héttel ezelőtt egy olyan ünnepre kaptam meghívást, ahol, akit ünnepeltünk, az egyik legmeghatározóbb nő az életemben. Ott ültek azok a nők, akikkel évtizedek óta el nem engedik egymást, és elmesélték, hogy mi történt, amikor az ő mesterük azt mondta negyven nőnek, hogy "akkor most mindannyian összedörzsöljük a tenyerünket", és megemelték a buszt, ami fennakadt az emelkedőn.
Nem tudok jelen pillanatban fontosabbat, mint egy női közösség, amit nevezhetünk bárhogyan. Évek óta ebben élek, ezzel foglalkozom, szövöm a palástokat, húzom a hálót, emelem a vörös sátrat és látom, figyelem, érzem, hogy azok, akik ebbe, ezekbe és nem csak az én kezembe kapaszkodnak, hogyan emelik fel egymást, tolják át a másikat akadályokon, tartják oda a vállukat, ölelő karjukat a síróknak és hogyan tudnak tiszta szívből, hátravetett fejjel nevetni együtt. Együtt.
A női közösség természetes lételemünk. Ha a kör a bánatodból, abuzáltságodból, elhagyatottságodból, csalódottságodból, szégyenedből, fájdalmadból, neked mondott hazugságokból, elárulásokból épül, akkor az nem kör. Az egy függőség kezdete lehet, mert mindig van ott valaki, aki ebből él, így vagy úgy. A kör az, ahova mindezt, a bánatot, abúzust, elhagyatottságot, csalódást, szégyent, fájdalmat, gyászt, neked mondott hazugságot, téged ért árulást BE TUDSZ HOZNI, LE TUDSZ TENNI, és MEG TUDOD OLDANI. A kör a női lélekből épül, a nők között összefonódó aranyszálakból szövődik.
A körben nincs kisebb vagy nagyobb. A körben nők vannak.
parable.jpg
Kép: Christine Siegfried

komment

süti beállítások módosítása