Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.11.29. 13:11 KingaNia

Érezhetően az év vége felé kacsintgatunk, plusz támadnak a késő őszi vírusok, nem mondanám, hogy tömeges órákat tartottam volna a hét második felében, avagy tegnap :) Én szeretem így is, szó se róla, ráadásul, pénteken és vasárnap is új lányok jöttek! Bízom benne, hogy sikerült őket is megfertőzni ;)

Ma este van az utolsó novemberi óra, méghozzá a Noha Stúdióban, hét órától. Plédet hozok, de egy zokni, egy pulóver nem árt a vége lazításhoz.

Ne felejtsétek el, hogy jövő szombaton (december 10-énrutin-tanulós workshop lesz a Rákóczi úti teremben, délután négytől:) Egyelőre a Sanjana áll nyerésre, ha felmész a facebook-on a KingaNia oldalra, még változtathatsz a szavazás állásán :)

December 20n pedig ünnepi óra lesz, este héttől a Nohában. Azon a héten nem fogok máshol és máskor órát tartani, sőt, ha jól számolom az lesz 2011 utolsó KingaNia órája :) (Ha csak valakik meg nem győznek, de naaaagyon, hogy két ünnep között is táncoljunk, amennyit csak tudunk:)).

 

1 komment

süti beállítások módosítása