Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2011.07.28. 16:57 KingaNia

Nem, nem hanyagoltam el a blogot, de ha az elején a melegre panaszkodtam, akkor most hadd nyafogjak a véget nem érő eső miatt :) Kedden az Allee tetején olyan erősen fújt a légkondi, hogy előre kérek szépen mindenkit, aki oda jön, hogy hozzon egy pulcsit, amit  a végén fel tud venni, hogy hadd relaxáljunk ne csak nyugalomban, de melegben is :)

A hétvégi elvonulás egészen varázslatosra sikeredett. Ok, az életben nem aludtam még jurtában (nem tudom, hogy fogok-e még :)), de volt tánc, volt utazás, volt együttlét, és sok-sok nevetés meg öröm. Ami biztos, hogy folytatjuk, mert muszáj. Mondom, azt nem ígérem meg, hogy egy jurtában :) Belevágtam a Niának egy magamba fordulós, az érzékeléseinkre alapozó, azokat felélesztő, energetizáló sorozatába, úgyhogy a hétvégén elvonult lányok már egy teljes órát tölthettek a saját légzésükkel. Hogy árnyaljam a képet, egy sátorban táncoltunk, ami mellett egy kétszemélyes sátorban két kiskamasz fiú aludt. Mi meg reggel nyolckor már kezdtünk, úgyhogy van azon mit csodálkozni, hogy a sok éééé, óóóó, ááááá, úúúú meg egyebek után a fiúk valahogyan nem akartak velünk vegyülni a nap folyamán? :)

Tanulom, elsajátítom, alakítom a következő etapot, ezek a látás és a szaglás. Ki olyan bátor, hogy velünk tartson? :)

1 komment

süti beállítások módosítása