Kinga meg a Nia

251844_271882329584489_1562885718_n_1.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Megváltoztatta az életemet, a testemet, a lelkemet. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban.

A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Nia óráim

Hétfő: 10:00-11:30 - The Shift

Kedd: 18.30-20:00 - The Shift (Andrássy út 35.)

Szerda: 10:00-11:30 - The Shift

Csütörtök: 18:30-20:00 - The Shift

Szombat: 8:00-9:00 - The Shift

Aktuális

Itt találsz meg:

Megjelenések

Access Bars

Ha finoman szeretnéd elengedni a blokkjaidat, ha megszabadulnál önkorlátozó hiedelmeidtől jelentkezz be hozzám Access Bars vagy Access testkezelésre!

További info itt.

2014.09.09. 13:21 KingaNia

Az Andrássy útra beköszöntött az ősz

Címkék: workshop Andrássy út Helen Terry Nia Nia Budapest Nia Technique KingaNia Niabudapest Testébresztő Fesztivál Nia tánc Nia óra Nia tanárképzés

És vele együtt hozzám megérkezett a láz. Pénteken már tudtam, hogy valami nem stimmel, vasárnap már fájtak az ujjaim, miközben mentem a Testébresztő Fesztiválra, azon morfondíroztam, hogy mit csináltam, mit tekergettem, hogy izomláz van az ujjaimban. :) Bár nem bírok ma még órát tartani, mert reggel még lázzal ébredtem, azért nem bánom. Meg kellett állnom, neki kellett kezdenem az újnak. A hétvége olyan nagy szeretetben telt, még egyszer köszönet érte minden érintettnek, de közben éreztem, hogy megint benne vagyok az isteni csúzliban, és hátrahúznak, és jaj, ne már megint, de igen, jön az előreugrás. És tényleg, hétfő reggel egy szép nagy blokk oldódott és ezzel együtt meg is érkezett a láz. Most pedig, mivel éppen nincs, le tudom nektek írni, hogy mi minden változik, milyen újdonságok lesznek.

A szerda délelőtti óra mellé megérkezik egy hétfő délelőtti óra is, 10-től, ezzel párhuzamosan a hétfő esti csillaghegyi órától fájó szívvel, de nyitottan az újra búcsút veszünk. Gyorsan megjegyezném, hogy az órák októbertől 60 percesek lesznek, így kedden és csütörtökön este két órát fogok tartani egymás után.

A szombat reggeli óra után most először fogok Csakrameditációt tartani. Ha feliratkoztál a hírlevelemre, akkor még ma meg fogod tudni, hogy aki feliratkozó, milyen kedvezménnyel vehet rajta részt:) A meditáció 60 perces, Debbie Rosas útmutatása alapján kristálytálakra írták, testünk mind a 75 milliárd sejtjét átrezegteti, harmonizálja, gyógyítja. A következő alkalom a hónap utolsó csütörtökén lesz, este nyolckor.

Szeptember 20-án indul útjára a Palást. Hivatalosan szeptember 10-ig jelentkezhetsz rá az email címemen keresztül. Ugyanaznap délután 5 órakor Nia workshop is lesz, a fehér öves képzésre készülve a Nia kilenc mozgásformájával ismerkedünk meg kicsit bővebben. Hírleveleseknek itt is jár titkos kedvezmény :)

Szeptember 26-27-28-án az ötcsillagos Spirit Hotelben Nia hétvége lesz, velem. A szálloda elképesztő, minden típusú SZÉP kártyát elfogadnak, partnert is lehet hozni, akinek nem kötelező Niáznia. Bővebb információkat a szálloda honlapján találhattok, itt.

És jön a mesterem, Helen Terry, Nia tanárképzést tartani. Szerintem használjátok ki a kínálkozó lehetőséget, ugyanis Helen több, mindenki számára nyitott órát fog tartani. Jelentkezzetek minél előbb, ugyanis az órákon a létszám limitált!

Jó, hogy ősz van, jó hogy változás van. Jó, hogy minden rendben van:)

 

 

Szólj hozzá!

2014.08.27. 17:21 KingaNia

Egy nyár, amire emlékszünk:)

Címkék: Andrássy út Helen Terry Nia Shift Nia Technique Nia tánc Nia óra Niamaste Saffire Bouchelion Holly Nastasi Kriszti Van Slyke

Annyi mindent kéne írnom róla, de inkább megmutatom. Pár részletét:) És tavasszal kezdem :))

Niamaste Sabine és Philippe:

 

Saffire Bouchelion*: 

Helen Terry:

Holly Nastasi:

Kriszti VanSlyke:

 

* Saffire látogatását az nka.pngtámogatta. 

Szólj hozzá!

2014.08.21. 13:22 KingaNia

Újra

Itt.:) Van kedved boldoggá táncolni magad velem?:)

 

Szólj hozzá!

2014.08.11. 23:13 KingaNia

Egy hét kikapcsolva

Minden téren, mindenhogyan, csak a család. Lógunk egymáson, átöleljük egymás nyakát, mindahányan vagyunk. Jó nekünk:) Egy hét múlva jövök:)

 

Szólj hozzá!

2014.07.25. 11:19 KingaNia

Időn Kívüli Nap

Az én életemben már 11 éve:) Csak köszönettel és hálával tartozom érte:)

ikn.jpg

Szólj hozzá!

2014.07.24. 08:15 KingaNia

Az örömöt választani lehet és kell

Címkék: tánc női nőiség Helen Terry Nia Nia Technique Nia tánc Nia tanárképzés

Aktívan rázódom vissza az itthoni napokba. Csütörtökön este 18.30-kor, pénteken 19 órakor és szombaton reggel 8-kor várlak benneteket a Shift-ben. 

Nem mondom, hogy nem vagyok fáradt, nem mondom, hogy nem volt elképesztően intenzív az elmúlt három hónap és azt sem mondom, hogy nem várnak izgalmas kalandok a következő hónapokban, de tudom, hogy ilyen, ha az örömöt választja az ember. Csak dióhéjban, itt járt Saffire Bouchelion, majd jött a mesterem Helen Terry, és Nia 5 Stages tanár lettem, azután megérkezett Holly Nastasi, aki lenyűgözött, utána NiAdria elvonulást tartottam azon a szigeten, amit a szívünk otthonként ismer fel minden egyes alkalommal (már beírtuk a jövő évi hvari elvonulás időpontját!). 

Szeptemberben útjára indul a Palást, ami egy kilenc hónapon át tartó, zárt csoportban történő önerősítő, feldolgozó, életed minőségét egységben javító együttlét. Havonta egyszer együtt leszünk, együtt dolgozunk, testtel, lélekkel, kézzel, szívvel. A csoportban 16-an fértek el, ezért időben szólj, arra kérlek:) Ha írsz, még írok részleteket.

És ugye tudjátok, hogy október 7-13-ig Nia fehér öves tanári képzés lesz Budapesten Helen Terry-vel?:)

dream-catcher-photo-hd-wallpaper-9251.jpg

 

Szólj hozzá!

2014.07.07. 22:49 KingaNia

5 Stages tanár lettem:)

Címkék: tenger Kinga Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Nia tánc Nia óra

És akkor most egy jófajta reblog :) Augusztus második felétől 5 Stages órák és heti egy csakra meditáció (ahogy megígértem) :) 

Holnap és holnapután Holly Nastasi, vasárnap irány a tengeeeeeeeer!!! :)

 

Szólj hozzá!

2014.07.02. 07:30 KingaNia

Nagyon aktuális

Címkék: Nia KingaNia Everness Fesztivál

Most akkor irány Balatonakarattya, cél az Everness Fesztivál. Este hatkor már ott Niázunk, majd keressétek a szép Nia logót a mozgássátor közelében. :) Este még jövök haza és mondom a többit:) 

event_147424182.jpeg

Szólj hozzá!

2014.06.28. 07:33 KingaNia

Helen

Címkék: öröm Helen Terry Nia Nia Budapest Nia Technique KingaNia Nia tánc Nia óra

Amikor ezt írom, akkor már mindjárt itt van Helen Terry, akivel a Nia több, mint élmény! 10-kor már vele táncolunk, és este hatkor is, és vasárnap is és hétfőn is. Öröm, öröm, öröm, öröm!:)) Jössz?:)

 

1064494_4735411961901_1632640338_o.jpg

Szólj hozzá!

2014.06.23. 15:58 KingaNia

Most vagyok

Címkék: Nia Soma Nia Budapest Nia Technique Nia tánc Nia óra Öngyógyító Könyv

Now

I

Am.

Nia.

kingasoma.jpg

 

Soma barátnőm, nővérem legújabb könyvében, az Öngyógyító Könyvben is olvassatok róla. Tiszta szívből :)

Szólj hozzá!

2014.06.21. 14:28 KingaNia

Everness és Nia

Címkék: Kinga Nia KingaNia Everness Everness Fesztivál

Ott leszünk, ott leszek:) Minden napra jut Nia, 4-én a nagy mozgássátorban velem táncolhattok, délelőtt 10-től. A Shift Sátorban keressetek minket, készülünk, nagyon:)

 shiftsatorprogram-page-001.jpg

Szólj hozzá!

2014.06.19. 14:21 KingaNia

Vibe

Ma, fél hétkor az Andrássy úton. Hjaaaj, de jó lesz!

 

Szólj hozzá!

2014.06.16. 16:19 KingaNia

Tanítvány, mester

Címkék: Helen Terry Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Niabudapest Nia tánc Nia óra

Jó volt tegnap a füvön taposni egy kicsit, felszívni a Föld melegét, rámosolyogni a többiekre, együtt lenni:) Most viszont minden erőmmel a mesterem, Helen Terry érkezésére koncentrálok, még úgy is, hogy közben tervezünk a lányokkal egy szentivánéji közös esti táncot, remélhetőleg szabadtérit.

Jön Helen, akitől amióta ismerem, csak tanulok, még amikor azt hiszem, hogy nem, akkor is. Magamon sosem tapasztalt alázattal, türelemmel és ha kell elcsendesüléssel. (Ilyet az egyetemen egy kezemen meg tudom számolni, hogy kikkel éltem át, Kiczenko tanárnővel, Jelenits tanár úrral - a mai napig tudnám őket hallgatni tágra nyílt szemmel és szívvel.) Ráadásul, minden, amit tanultam Helentől, az igaz. Megcsináltam vele a fehér övet, hónapokig köhögtem, szinte kiköhögtem az életemnek az azt megelőző, engem bizony szépen önmagamtól eltávolító, megbetegedő szakaszát, utána megcsináltam Helennel a kék övet, mondta, érthetően, tisztán, hogy mi fog történni, hallottam, megértettem, utána megéltem, és éjszakákon keresztül ébredtem fel arra, hogy úristen, ez is igaz, úristen, még ez is így van! Mostanra adaptáltam a kék öv 13 princípiumát, mostanra értettem meg minden egyes szavát, mozdulatát. Ha Helen jön, akkor utána nekem mindig, kivétel nélkül nagyot lendül az életem és mindig pozitív irányba. 

HELEN[1].jpg

Nagyon szeretném, ha mindebből Ti is részesülnétek, nem csak rajtam keresztül, hanem közvetlenül Helen Terry-től. Helen a Nia alapítóinak egyik legközvetlenebb tanítványa, 21 éve tanítja a Niát, úgy lett mester, hogy közben végig tanítvány tudott maradni, ez pedig csak a legnagyobbaknak sikerül. Június 28-án, 29-én és 30-án táncolhattok vele. Ki ne hagyjátok!

Szólj hozzá!

2014.06.14. 21:34 KingaNia

Vasárnap Gesztenyés Kert

Címkék: Helen Terry Nia Nia Technique Nia tánc Holly Nastasi Nia Jam

És Nia Jam.

Miközben nagyon várom már Helent és Hollyt:) Melegítsétek a szíveteket és a talpaitokat:)

 

 

Szólj hozzá!

2014.06.10. 16:36 KingaNia

Nekünk jó:)

Címkék: tánc Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Niabudapest Nia tánc Nia óra Saffire Bouchelion

Saffire elrepült, vele együtt a két hét is, amit a magyarországi Nia közösséggel töltött. Egyszerűen nem tudom leírni, hogy milyen volt. Aki ott volt, az tudja, érzi, lehet, hogy még emészti, aki nem volt ott, annak pedig nehéz elmagyarázni. Adtunk és kaptunk, ajándékoztunk és elfogadtunk, megtestesítettünk és megtaláltuk a hangunkat, kapcsolódtunk a mindent körbeölelő egyetemes ritmushoz és hozzátettük a szívdobbanásunkat. 

Kis hazánkon túli, a Niát húsz éve művelő mesterekkel táncolni több, mint kiváltság. Nagyon hálás vagyok mindazoknak, akik eljöttek, hogy együtt tudtuk megélni mindazt, ami ott történt. Nagyon köszönöm Saffire-nek, hogy itt volt, és kérdés nélkül átadta, ami benne rejlik. És borzasztóan, nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy a családom egész végig türelmes volt velem, segítettek, támogattak. És külön köszönöm Virágnak a befogadást és a kitartást!:)

Dance Into Being. Éjjel-nappal:)

saffbp.jpg

 

Saffire látogatásához itt is köszönjük az nka.pngtámogatását!

 

Szólj hozzá!

2014.06.05. 12:00 KingaNia

Palást

Címkék: változás tánc boldogság workshop női igazi Kinga Shift The Shift KingaNia

Ősszel kezdjük.

cape.jpg

Szólj hozzá!

2014.05.29. 15:39 KingaNia

Tudom, kit szeretek.

Tudom, ki szeret. És ez jó:) 

passion_of_love_2_vintage_french_postcard_sticker-r1dcbbc680f4541c0b5672dd57f311789_v9wf3_8byvr_324.jpg

Szólj hozzá!

2014.05.28. 14:55 KingaNia

Csak hogy mindenki lássa:)

Címkék: Nia Shift Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Nia tánc Saffire Bouchelion

IMG_0066[1].JPG

IMG_0068[1].JPG

Szólj hozzá!

2014.05.25. 14:20 KingaNia

Fordul a világ, de így kerek:)

Címkék: változás Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Nia tánc Nia óra

A nyári Nia őrület hétfőn hivatalosan is kezdetét veszi. Ezért az én óráim rendje is változik az elkövetkező két hétben. Itt lesz Saffire Bouchelion, mesterórák, workshopok, egy elmélyülés - mind, mind a változás szolgálatába állítva! Jó lesz nekünk:)

És akkor a lényeg (de ha jobbra nézel, ott is látni fogod):

Május 26-án nincs óra Csillaghegyen!

Május 27-én nincs óra, helyette Saffire tart mesterórát a The Shift-ben.

Május 28-án 10:00-11:30-ig van Nia óránk a The Shift-ben.

Május 29-én 9:30-kor a bicskei Tanuszodában találtok:)

Május 29-én 17-18 óráig van órám a The Shift-ben!

Május 31-én 8-9 óráig szokásos VIP óránk a The Shift-ben, az Andrássy úton:)

 

Szólj hozzá!

2014.05.20. 13:06 KingaNia

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Nia tánc Nia óra

Május 27-től két hétig átmenetileg változnak az órák, amiket tartok, utána minden visszatér a megszokott, ismert kerékvágásba. Jobb oldalt találjátok, hogy mikor és hol tartok órát. Mert táncolni kell, a zene meg majd úgyis jön hozzá;)

004_Space_star-trails-03.jpg

Szólj hozzá!

2014.05.07. 09:02 KingaNia

Sűrűsödő napok:)

Címkék: elvonulás Adria Nia Soma Hvar Nia Budapest Nia Technique KingaNia Nia tánc Nia óra Saffire Bouchelion

Július 20-ig gyakorlatilag minden napom be van osztva, hogy a germanizmus örömeivel hadd éljek kicsit. Utána is van még dolog, Soma táborában fogok Niát tartani, addig is azonban tobzódik az öröm, a bőség:)

A kerecsendi elvonulásra van még három helyünk, amit nagy szeretettel ajánlok nektek. Most pénteken kezdődik, és vasárnap jövünk haza. Nagyon szép élményeink, megéléseink voltak ott tavaly, idén is erre készülünk.

Saffire Bouchelion három héten belül itt lesz Budapesten! A programjaira lehet jelentkezni, és mondom is, hogy tegyétek meg, mert fogynak a helyek, és higgyétek el nekem, mindenkinek jár, hogy legalább egy óráján részt vegyen. Megjelent róla egy írás a harmonet.hu-n, ott kiderül, hogy miért:)

P1050613.JPG

Még egy programot írok most ide, ez pedig a hvari táborunk. Hvar különleges helyet tölt be a szívemben, jártam itt kamaszként, majd itt estem szerelembe a férjemmel, ide hoztuk vissza az akkor még kicsi nagyfiunkat, szinte megmutattuk a helynek és a tengernek, itt látott a kisebbik fiunk először tengert, itt érezzük mindannyian otthon magunkat. Ide vittem el a Niát, és a Niát szereti Hvar szigete:)

Csoda-Májust nektek is:)

Szólj hozzá!

2014.05.04. 09:58 KingaNia

Has

Címkék: Nia Eve Ensler Nia Budapest Nia Technique KingaNia Has tökéletes testek

Anya vagyok. Leírni is meseszerű, csodálatos, megélni pedig minden valamikori képzeletemet felülmúlja. Akkor miért "Has" a bejegyzés címe? Tavalyelőtt a hvari táborban végigment egy könyv a Niások között, Eve Ensler Tökéletes testek című könyve. Alig ismerek olyan nőt, akinek ne lenne problémája a hasával, általában az, hogy nagy, vagy hogy lóg, esetleg ráncos, meg persze csíkos. Mióta anya vagyok, valahogyan a hasammal foglalkoztam morgásügyileg a legkevesebbet. Ok, én is láttam, hogy a trend az, hogy szülés után tíz nappal, három héttel, hat héttel már lapos hassal kell megjelenni, de ez nem érintett mélyen. Emlékszem egy badacsonytomaji nyárra, alig húsz évesen a srácok homoknőt építettek a homokozóban, óriási mellekkel, hosszú lábakkal, majd álltak és vakargatták a fejüket, hogy valami nem stimmel, mire az egyikük leguggolt és azt mondta: "Nincs hasa." - így csináltak neki.

Szóval a has. Amikor vártam a fiúkat, óriásira nőtt, elképesztő méretűre. Volt, hogy azt kérdezték, ikreket várok-e, de nem, mindig csak egyet, de nagyot. Nem bántam, hogy már nem olyan, mint előtte volt. Azt sem, hogy még behúzni sem tudom úgy. Azután alakult, de maradt, változott, de volt. És persze a csíkok. Akárhányszor láttam a csíkokat, mindig a fiúk jutottak eszembe és lett csupa melegség a szívem. Azután tavaly, a hvari táborban feküdtem a parton, mellettem matattak a fiúk, kavicsok, csigák, a tenger. És akkor a nagyobbik megkérdezte, hogy mik ezek a csíkok a hasamon, én pedig mondtam, hogy amikor bent voltak, a hasam megnőtt, a bőröm pedig nem bírt olyan gyorsan, és ezért csíkos lett. Nézi, nézi, majd azt mondja az én nagyfiam: Gyönyörűek. Majd a kicsi rájuk tette a két kis kezét és azt mondta: Az egyik oldalon az enyémek, a másikon a testvéremé. Abban a pillanatban összeért a föld és az ég, az elmúlt és a jövendő. Ezt kívánom mindannyitóknak. Boldog Anyáknapját :)

parents-with-two-sons-2.gif

Forrás: http://www.treehousegiftandhome.com 

Szólj hozzá!

2014.05.01. 07:42 KingaNia

Van Nia :)

Címkék: Andrássy út Budapest Kinga Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Nia tánc Nia óra

Ezen a hosszú hétvégén is!

Tartok Nia órát május 1-én 18.30-kor a The Shift-ben, május 3-án reggel 8-kor szintén a The Shift-ben! Májusi tánc :)

NiaDance_1.jpg

Szólj hozzá!

2014.04.25. 14:56 KingaNia

Váltsd valóra!

Címkék: álom valóság igazi önáltatás Nia

Valóra, vagyis igazira, persze leginkább az álmaidat. Úgy is mondhatnám, hogy tedd az életed valóságossá, lépj ki az elakadásaidból, támaszkodj a saját belső erőforrásaidra. Nyugodtan mondd, hogy mondani könnyű, de csinálni nehéz, pedig ez pont fordítva van. A nagy titok, hogy ne akard. Köszönd meg mindazt, ami a tiéd, mindazt, amid van. Ha ezt bőségként éled meg, akkor még nagyobb bőségben lesz részed. Ha csak arra koncentrálsz, hogy mi hiányzik, akkor csak a hiány lesz a tiéd. Amim van, azt köszönöm, azért tiszta szívemből hálás vagyok, ami nem az enyém, azt szeretettel, a szívem legmélyéből elengedem. Nem akaratból, mert azt mondták, nem "kell"-ből, nem dafke, nem csakazértis, nem fejből, hanem szívből. Ez az álmok valóra váltásának egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb módja. 

mystery-dreams (1).jpg

Fotó: mimokhairphotography.com

Nem győzöm elégszer leírni, hogy az élet egyik legnagyobb kerékkötője a hamis tudat, az önáltatás, az önámítás, mert egy nem hozzánk tartozó dologhoz, helyzethez, emberhez köt bennünket. Az önáltatás, a hamisság által kizárólag függőségi viszonyba tudunk kerülni, míg az igazság a valóságos elköteleződéseinket erősíti meg.  Ne higgy el mindent, amit gondolsz. Tisztítsd meg, amit érzel, hogy azt tényleg te érzed-e, vagy csak a sértettséged, megbántottságod, a rettenetes nagy akarásod, a bizonyítási kényszered, a túlélési technikád, vagy mert azt mondták, hogy ez így helyes, azt ígérték, hogy így lesz jó? Mennyi energiát veszítesz mindezek által, mennyire távol kerülsz magadtól?

Szaladgálhatsz megmondó embertől megmondó emberig, amíg azt nem hallod, amit hallani akarsz, de attól csak ugyanott fogsz maradni, ahol éppen vagy, és a valóságos önmagadtól kerülhetsz egyre távolabb. Keresgélhetsz a technikák között, reménykedhetsz, de az élet még egyszer ugyanabba a folyóba nem léptet bele. Persze, ismét vizes lehet a lábad, és láthatod a folyó másik oldalát, és talán úgy érezheted, hogy most másként léptél, és majd így éred el azt, amivel áltatod magad, de ez nem igaz. Ha ezt teszed, a valóságos álmaid sosem válnak igazivá. Csak a vágyad marad állandó, és sokszor egyre fájóbb. Keresd meg a valódi folyódat: azon nem átgázolni fogsz, hanem csak felfekszel a víz tetejére és a folyó elvisz téged oda, ahova tényleg tartozol.

Az én egyik folyóm a Nia, a hívás mély volt és erős, a tapasztalat, a tudás megtartó. Az álmom pedig így valóságos.

 

Szólj hozzá!

2014.04.22. 12:11 KingaNia

Föld. Anya. Ünnep. Tánc. Meglepetés.

Címkék: tánc Kinga Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Niabudapest Nia tánc Nia óra Niamaste Saffire Bouchelion

Ez ma mind egyben megtörténik a The Shift-ben, este 18:30-kor. Vegyél magadra valamit a Föld színeiből és ünnepeld meg Carlos AyaRosas Earthsong rutinjával a Föld napját!

A hétvégi beszámolón dolgozom, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon finom és meghitt élményben volt részem. Nagy köszönet érte a résztvevő táncosoknak és Sabinének valamint Philippe-nek!

És egy kis előzetes: felkészül a május, amikor egyrészt elvonulunk Kerecsendre, hiszen a hónap utolsó hetében Saffire Bouchelion érkezik három év után ismét Budapestre. Mesterórák, workshopok, egy immersion. Kristálytiszta Embodyment!:) Figyeld a részleteket, jönnek!:)

saffire.jpg

Szólj hozzá!