Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2017.01.22. 10:49 KingaNia

A Napig és vissza

Vasárnap reggel a nagyfiamnak hétkor a medencében kell lennie. Megszakad a szívem, amikor felkeltem hat előtt öt perccel, utána még hagyom kicsit szuszogni a kanapén, majd gyengéden noszogatva felöltözik, én fogom a kávémat és indulunk a szigetre. Ha engedi az idő, futok egy kört, mintegy lelkileg támogatva őt, de ma reggel nem húztam futónadrágot és cipőt. Óránként ébren voltam, és legszívesebben átcipeltem volna a fiúkat a mi ágyunkba, és óránként hálát adtam a Jóistennek, hogy vannak, hogy itthon vannak, és hogy mivel nem nézünk híradót, hírportált pedig nem olvasnak, ők nem tudják azt, amit mi már igen, hogy buszbaleset történt. Nem bírom leírni azt, amit mindenki leírt, csak szorítom a számat. Nem tudják azt, amit mi igen, hogy a saját ágyában kihűlt egy pont a nagyfiammal egyidős fiú, csak szorítom a számat. Zsóka barátnőm valamikor azt mondta, hogy néha mintha a Jóisten az arany ujjával le-lenyúlna, csak mellényúl.

Édesapám 57 évesen halt meg, a nagymamám akkor volt 80. Öt évvel élte túl a fiát, és ezt szülőnek nem kívánhatja senki. Kristálytisztán érzem a fájdalmát, mind a mai napig, néha eltávolodik tőlem, néha fényes nappal szorítja jégmarokkal a szívemet. Fogalmam sincs, hogy bírt velünk foglalkozni, nem hogy végigcsinálni egy napot, egyáltalán levegőt venni. A lánya tartotta, nem engedte, de mindannyian pontosan tudtuk, hogy senkit nem alázhatunk meg azzal, aki elveszítette a gyerekét, hogy de a másik miatt, vagy maga miatt, vagy bárki miatt össze kell szednie magát.

Tegnap óta, amióta tudok a buszbalesetről és a kihűlt fiúról csak ölelni szeretném a gyerekeimet és soha el nem engedni őket. Látom a férjemen, hogy ugyanez hullámzik benne. Egyszer valaki azt mondta, hogy a Jóisten számolja az anyák könnyeit. Ezen a hétvégén a lánc, amit belőlük fűzhetnek, elér a Napig és vissza.

rogier.jpeg

komment

süti beállítások módosítása