Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2015.05.03. 16:58 KingaNia

Bikini body

Címkék: hasizom Shift Nia kihívás bikini body

Avagy nyár-kompatibilis test. Ugye milyen rosszul hangzik? Miért nincs télikabát test? Zakó test? Alakformáló bugyi test? Suzy, akivel együtt végeztem anno a Nia kék övet, mondta nekem, hogy bikini-testet szeretnél? Hát húzz fel a testedre egy bikinit. És be kell nektek vallanom, tökéletesen igazat adok neki. Nincs két egyforma emberi test, ezt most jól vésd az eszedbe. Ezen a bolygón jelenleg körülbelül  7 milliárd van belőle, ha nem ez a csoda maga, akkor semmi :) Ami nem mindegy, hogy a testben, amid van, amit kaptál, abban hogy érzed magad, milyen kapcsolatban vagy vele, egyáltalán, kapcsolatban álltok-e egymással. Az én egyik szívügyem az, hogy jóban legyetek, szeressétek egymást. Tetszik vagy nem, ezt az életedet vele együtt fogod leélni. Ez is egy csoda :)

Meghirdetek május 4-től egy 30 napos kihívást. Ahogy fogy majd ismét megtelik a hold, ezalatt az idő alatt egészen meg tudod változtatni a testeddel való kapcsolatot. Ha most még házsártos vagy vele, szeretni fogod majd simogatni:) Hogy mit kell ehhez tenned? Heti három Nia (igazoltan ezt a Shift-ben tudod leginkább megtenni), egy 30 perces hasizom blokk - erre velem minden hétfőn 11 óra után és minden kedden este 7 óra után van lehetőséged, és egy (be)tartható diéta, amit, ha jelentkezel, megkapsz tőlem. Amit én kérek, az a magadra való odafigyelés, a valóság megdédelgetése, némi elköteleződés, bátraktól egy előtte-utána fotó, lehetőleg ugyanabban a ruhában :) 

Tehát, jössz?:)

img_3928.JPG

 

 

komment

süti beállítások módosítása