Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2015.04.01. 09:17 KingaNia

Ideje

Címkék: élet tavasz idő önismeret önelemzés

Beleszaladtam egy Lauren Bacall fotóba. A világ egyik legszebb nője volt, mindig, akárhány évesen is. A szeméből sugárzó elképesztő erő még a fotókon is átjön, ráadásul, amiket, kicsi csillogó morzsákat olvastam tőle, azok pedig jókor, jó időben érkeztek. Az instant megoldások ígéretének világában a tavaszi megújulásra, az élet mindenek felett való ünneplésére itt egy bölcs gondolat tőle:

Too much introspection can be a big mistake, finally boring, to me and to everyone else. Life is to be lived, not analyzed. Time is to be used, not wasted. Azaz: A túl sok önelemzés nagy hiba lehet, végeredményben unalmas, számomra és mások számára. Az életet élni kell, nem elemezni, az időt használni és nem elfecsérelni.

Igen, ideje elkezdeni élni. Most és nem máskor. És a saját életedet.

laurenbacall.jpg

 

komment

süti beállítások módosítása