Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2015.01.04. 17:41 KingaNia

2015

Címkék: tánc Nia

"Mert ha valamire, a nő eredetére vonatkozó misztikus elméletek és mítoszok, arra megtanítanak, hogy a nőt megérteni ugyanarról az alapról, amelyről a férfit, nem szabad és nem lehet. A merő pszichológiai szemlélet a férfi megértésére is alkalmatlan. A nőnél tökéletesen eredménytelen. Úgynevezett tulajdonságelméletekből róla semmit sem tudok meg. A nő nem is lény; inkább lények halmaza. Pallas, Lilith, Anya, Szirén, Sophia, Éva, az idumeai éjszaka asszonya, Anima. S ezek a lények valamennyi nőben egyszerre esedékesek és állandóan vannak és élnek."

(Hamvas Béla: A láthatatlan történet)

gustav-klimt-goldfish-detail-by-savio-s-vintage-art-qpps_10597442835950_lg.jpgKép: Gustav Klimt: Aranyhal (részlet)

Összegzek és indítok, csakúgy, mint minden év elején. Az elmúlt évben varázslatos nőkkel ismerkedtem meg, elképesztő nők fordítottak a sorsukon, az életükön, csodálatos nők tanultak magukról és tanítottak nekem életet. Fürödtünk a Niában, nemzetközi mesterek jöttek, fesztiválokon táncoltunk, megtartottunk, elengedtünk, elfogadtunk és sebeket gyógyítottunk a tengerben, ősztől ránk borult a Palást, a Nia tanárok többen lettek, de mindenek előtt együtt voltunk, amikor, annyit és ahogyan csak tudtunk. Ha  fogadalmat teszek erre az évre, akkor az az, hogy ezt folytatom ebben az évben is, veletek.

komment

süti beállítások módosítása