Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2014.09.09. 13:21 KingaNia

Az Andrássy útra beköszöntött az ősz

Címkék: workshop Andrássy út Helen Terry Nia Nia Budapest Nia Technique KingaNia Niabudapest Testébresztő Fesztivál Nia tánc Nia óra Nia tanárképzés

És vele együtt hozzám megérkezett a láz. Pénteken már tudtam, hogy valami nem stimmel, vasárnap már fájtak az ujjaim, miközben mentem a Testébresztő Fesztiválra, azon morfondíroztam, hogy mit csináltam, mit tekergettem, hogy izomláz van az ujjaimban. :) Bár nem bírok ma még órát tartani, mert reggel még lázzal ébredtem, azért nem bánom. Meg kellett állnom, neki kellett kezdenem az újnak. A hétvége olyan nagy szeretetben telt, még egyszer köszönet érte minden érintettnek, de közben éreztem, hogy megint benne vagyok az isteni csúzliban, és hátrahúznak, és jaj, ne már megint, de igen, jön az előreugrás. És tényleg, hétfő reggel egy szép nagy blokk oldódott és ezzel együtt meg is érkezett a láz. Most pedig, mivel éppen nincs, le tudom nektek írni, hogy mi minden változik, milyen újdonságok lesznek.

A szerda délelőtti óra mellé megérkezik egy hétfő délelőtti óra is, 10-től, ezzel párhuzamosan a hétfő esti csillaghegyi órától fájó szívvel, de nyitottan az újra búcsút veszünk. Gyorsan megjegyezném, hogy az órák októbertől 60 percesek lesznek, így kedden és csütörtökön este két órát fogok tartani egymás után.

A szombat reggeli óra után most először fogok Csakrameditációt tartani. Ha feliratkoztál a hírlevelemre, akkor még ma meg fogod tudni, hogy aki feliratkozó, milyen kedvezménnyel vehet rajta részt:) A meditáció 60 perces, Debbie Rosas útmutatása alapján kristálytálakra írták, testünk mind a 75 milliárd sejtjét átrezegteti, harmonizálja, gyógyítja. A következő alkalom a hónap utolsó csütörtökén lesz, este nyolckor.

Szeptember 20-án indul útjára a Palást. Hivatalosan szeptember 10-ig jelentkezhetsz rá az email címemen keresztül. Ugyanaznap délután 5 órakor Nia workshop is lesz, a fehér öves képzésre készülve a Nia kilenc mozgásformájával ismerkedünk meg kicsit bővebben. Hírleveleseknek itt is jár titkos kedvezmény :)

És jön a mesterem, Helen Terry, Nia tanárképzést tartani. Szerintem használjátok ki a kínálkozó lehetőséget, ugyanis Helen több, mindenki számára nyitott órát fog tartani. Jelentkezzetek minél előbb, ugyanis az órákon a létszám limitált!

Jó, hogy ősz van, jó hogy változás van. Jó, hogy minden rendben van:)

 

 

komment

süti beállítások módosítása