Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2014.04.14. 12:05 KingaNia

Namaste - A lelkem látja a lelked.

Címkék: tánc telihold nia Nia Nia Budapest The Shift Nia Technique KingaNia Niabudapest Nia tánc Nia óra

Használod-e ezt a szót? Vagy hallottad már és gondolkodtál rajta, hogy mikor, miért használják? Vagy ha tudtad, hogy mit jelent, elmerengtél-e egy percre is, hogy ez valójában mit jelent?

Ezen a héten számtalan alkalmunk lesz rá, hogy ne csak merengjünk, hanem meg is tapasztaljuk. Nia tanárként állandó késztetés van bennem, hogy tanuljak, hogy még hadd jöjjön több, hogy azt magamon átengedve mindazoknak, akik járnak hozzám minél többet tudjak adni. Soha véget nem érő folyamat ez, ráadásul be kell nektek vallanom, hogy annyit, de annyit kapok tőletek a közös alkalmak alatt, hogy azért nem győzök elég hálás lenni!

Kedden Telihold Tánc lesz a hagyományos Nia óra kereti között. A valójában könnyülést hozó április egyik legfontosabb napja lesz ez a kedd, energetikai szempontból is. Hónapok óta arra biztatlak benneteket, hogy gúzsba kötő, nem valóságos (még ha annak is érzed!) csomagjaidat tedd le, vágd el, szüntesd meg, vedd le azt a maszkot, amit védekezésül magad elé húztál, fejezd be mások hibáztatását, légy te a saját életed könyvének szerzője! Ha ezt megteszed, akkor  mindaz a feszülés, amit érzel, egy pillanat alatt a semmivé fog foszlani. A keddi táncon ehhez nyújtok nektek segítséget azokkal az eszközökkel, amelyeket a Niától kapok. Az óra 18.30-kor kezdődik a The Shift-ben, semmilyen különleges dologgal nem kell készülnötök :)

soulsister.jpeg

Pénteken Budapesten lesz már Sabine Zweig és Philippe Beaufor, két nemzetközileg ismert és elismert Nia mester és koreográfus. A húsvéti hétvégét részben vagy majdnem egészben velük is tölthetitek. Mindenkinek, aki Niázik nagyon meleg szívvel tudom ajánlani, hogy a lehetséges alkalmak közül legalább egyen vegyen részt. Mindig jó nemzetközi nagymesterekkel együtt táncolni, tőlük tanulni, általuk fejlődni. A részletes programot itt, a The Shift honlapján találjátok.

 

komment

süti beállítások módosítása