Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2013.06.06. 13:26 KingaNia

52 nap, 52 mozdulat - 9.

Címkék: tánc Kinga Nia mozgás öröme The Shift 52 Moves Maja Ritmus

Szabadság, felemelkedés, elrugaszkodás. Mai mozdulatunk, amit a fókuszunkba teszünk a talppárnánkra összpontosít. Lépkedj úgy, hogy ne érjen le a sarkad, csak  talppárnád és a lábujjaid. Fejtetőddel törekedj fölfelé, a vállaidat engedd lazán lefelé. Fedezd fel és játssz az egyensúlyoddal. Járj így egyhelyben, a térdeidet emeld egyre magasabbra. Lábujjaidat tartsd lazán, a tekinteteddel előre nézz. Mi lenne az a szó, ami segítene megtartani az egyensúlyodat? Mi lenne az a szó, ami felszabadítaná a mozdulatban rejlő energiát? Próbálgasd és gyakorlás közben mondd is ki. Érzékeld a bokád és a lábfejed rugalmasságát.

A maja ritmus szerint a mai nap az életerőnket akadályozó blokkok feloldásáról, testünk tudatosságáról, és erőnk felébresztéséről szól. Tegyük bele ezt az energiát a mozdulatokba, amiket végzünk, egyfajta emelkedettebb fókuszáltsággal, tudatosabb befelé figyeléssel.

Dancing_feet.jpg

Forrás: www.holistichealingny.com 

komment

süti beállítások módosítása