Kinga meg a Nia

nga_4684.jpg

2010 óta tanítom a Niát. Nia lépéseimet Helen Terry terelgette itthon, és az Egyesült Államokban. A Nia egy táncalapú mozgás, amiben magadra találhatsz. Miközben arra figyelsz, hogy mit üzen a tested, a lelked és az elméd is megpihen. A Niában örömöt, energiát, gyógyulást, felszabadultságot, testi, lelki, szellemi, érzelmi jólétet és nem utolsó sorban, közösséget is találhatsz.

Óráim

Hétfő 19:00-20:00 Gyógyító Nia - Brezina Kinga Online

Kedd: 18:00-19:00 Nia - Nia Otthon Prémium

Szerda: 10:00-11:00 Gyógyító Nia - Nia Otthon Prémium

Csütörtök 18:00-19:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Szombat: 8:00-9:00 Nia - Brezina Kinga - Online

Aktuális


Január 16-án, 15 órakor Nia 5 Stages órát tartok, FB Live-on. Fókuszban a kezek.

Jelentkezés: niakinga@gmail.com

 

Megjelenések

2012.04.11. 14:46 KingaNia

Változás. Lehetőségekkel :)

Címkék: budapest változás tánc access noha bars nia mayadance

Remélem mindenkinek békében, együttlétben és sok pihenéssel, örömmel megfűszerezve telt az ünnepe!

Azzal kezdem, ami a változásokat illeti: 

Április 14-én NEM lesz workhsop, az időpontját átteszem május második hétvégéjére, méghozzá május 12-én délután 16-19 óráig, a már megszokott és szeretett helyünkön, a Rákóczi úti MayaDance Stúdióban.
A workshop fókuszában a Nia 2. princípiuma áll, azaz a természetes idő és a mozgásformák. A Jelentkzeni a niakinga@gmail.com email címen lehet.                                                                                                                                                                   

Mivel április 27-én Nia hétvégre tartanak velem közületek jópáran, így az április 27-i és az április 29-i Nia órák elmaradnak. Az azt követő munkaszüneti napok miatt nem lesz Nia április 30-án a Csillaghegyi Közösségi Házban és május 1-én a Noha Stúdióban sem. Azután viszont táncolunk majd, amíg csak bírjuk:)

És akkor a változási lehetőségek:  

KNYV_1~1.JPG  Április 20-án tartjuk a következő Irodalmi Szalonunkat a Nohában (Pozsonyi út 12.), este 20 órától. A könyv, amit elolvasunk, megszeretünk és megőrzünk az magyar irodalomtörténet második regénye, Kármán Józseftől a Fanni hagyományai. A regényt elektronikus formában itt találjátok meg: http://mek.niif.hu/00700/00722/00722.htm (Nem hosszú:)). A szalon vendége Ajkay Alinka lesz, aki a korszak, a regényíró „közeli” jó ismerője. :)  Az esemény továbbra is ingyenes, de mindenféle sütiket, gyümölcsöket, innivalót szívesen veszünk. 

access%20blue-dandelion-high-res[1]_full.jpg Április 21-én 15-21 óráig Access Bars kurzust tartok a III. kerület Rózsadomb utca 44. szám alatt. Ha fáradt vagy és stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedben, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és amelyeken szívesen változtatnál, akkor gyere és tanuld meg ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

Egy Access Bars kezelés során a fej 32 pontját érintjük meg finoman, ezáltal könnyedén, erőfeszítés nélkül
szabadulhatsz meg azoktól a blokkjaidtól, amelyek megakadályozzák, hogy befogadj. A befogadás képessége az, ami által érheted el azt az életet, amire mindig is vágytál. Vegyél részt ezen az egynapos kurzuson, hogy megtanuld, hogy futtasd a bar-okat. Az egy nap alatt elméleti és praktikus gyakorlati oktatásban részesülsz.

Az Acces Bars egy elképesztő módon relaxáló, testet-lelket tápláló folyamat, amely megszünteti az életed minden
aspektusára kiható korlátozásokat. A kezelések -a bar-ok futtatásának – hatására kapcsolataink javulnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási, elsajátítási készségei ugrásszerűen nőhetnek. Legrosszabb esetben azt érezheted, hogy életed legjobb fejmasszázsában részesültél, legjobb esetben az egész életed változhat meg valami egészen nagyszerű minőséggé.

Az egynapos kurzuson gyerekeknek 16 éves korig a részvétel ingyenes! 16-18 éves korig 50 %kedvezmény! Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen egy BAR kezelés, ha szeretnél a tanfolyamon részt venni, írja a niakinga@gmail.com email címre. 

Addig is várlak Benneteket jó kis közös táncokra! :)

 

 

komment

süti beállítások módosítása